Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Witaj Anusia oooo dziękuję za podpowiedz czyli w sklepie ortopedycznym ....hm tylko ciekawe czy dam radę .
Bo moja podusia i mój facet to muszą byc idealną parą ,bym mogła ich zaakceptować
No tak pora fajniusia.
agalew pisze:Anusia ja też mam własnie taką ...ortopedyczną i bez niej się nie ruszam
Ja też , wożę ze sobą podusię ortopedyczną i jeszcze malutką i jeszcze taki rogalik , jedna walizka poduszek ale nie ma wyjścia jak chce sie wstać wyspanym i nie połamanym
[ obrazek zewnętrzny ]
Dobrej jakości poduszka z redukującej napięcie pianki termoelastycznej , ja mam podobną świetnie dostosowuję się do kształtu głowy szyi i barków , dla mnie jest ok . Ale najlepiej dobrać samemu twardość i kształt.