Duszniki Zdrój sanatorium Jan Kazimierz

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
dan4tech
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 14 mar 2012 08:20

Re: Duszniki Zdrój sanatorium Jan Kazimierz

Post autor: dan4tech »

Czy w pokojach są jakieś zamykane szafki żeby schować np. laptopa?
xxx
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 12 mar 2012 10:42

Post autor: xxx »

witam,właśnie wróciłam z dusznik z jana kazimierza nistety w pokojach nie ma zamykanych szafek a moja opinia nie jest pozytywna o tym pobycie.oplata za telewizor w pokoju 5zl.za dzień parking?jeżeli to coś można tak nazwać też 5zl za dzień, wyżywienie kiepskie nie ilościowo ale jakość wstrętna ponoć od dwóch turnusów tak się popsuło ditetyczka powinna zmienić pracę albo sama to jeść co daje pacjentom dopłata do komercji 9.40zl dziennie a wyżywienie niewiele lepsze ,robią przekręty z pokojami pacjenci ZUS-u mogą być zakwaterowani tylko w pokojach 1-no lub 2-u osobowych a umieszczają w 3-osobowych niektóre osoby miały przegrane na czas kontroli ZUS-u a taka była 17-18.04 musiały się przenosić do innch pokoi a po kotroli znów się pakować i z powrotem do 3-os najciekawsze jest to że o tej kontroli byli uprzedzni dużo wczśniej a mimo to robią wałki a z chorych ludzi wariatów wymuszają litość od pacjentów bo się boją stracić kontrakty.Lekarza który przyjmuje w pokoju 240 lepiej unikać bije rekody 20-u pacjentów w 30-ci minut szok !!! jak można tak szybko bada? nie można ona olewa pacjentów,jedyny pozytyw to basen jest świetny ale choć jest czynny do 21 to ratownicy się zmywaja o 20.30 koszt 11zl za godz sauny płatne osobno dość drogie no cóż to tyle a i jeszcze internet chodzil dość wolno mieli poprawić jakość ale ja już nie doczekałam tyle dobrych opini wycztałam o tym ośrodku i niestety ale jestem bardzo zawiedziona.
taffinnka
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 08 sie 2012 16:09
Oddział NFZ: Zachodniopomorski
Staż sanatoryjny: 2

Post autor: taffinnka »

Ten opis jest z pawilonu A czy B?
Awatar użytkownika
Selene
W naszej pamięci
W naszej pamięci
Na forum od: 16 maja 2010 11:51
Oddział NFZ: Wielkopolski
Staż sanatoryjny: 12

Post autor: Selene »

Witaj taffinnko na forum :)

Sadzę iż wpis Pani xxx dotyczy Jana Kazimierz A, ponieważ tylko tam lokowani są pacjenci z ZUS-u i sądzę że opinia tej Pani jest
mocno przesadzona. Tiffinnko ja z czystym sumieniem mogę polecić ośrodek. Ja byłam z NFZ-tu i miałam pokój 2 osobowy.
Przy dużym obłożeniu zdarza się iż pokoje 2 osobowe są "przerabiane" na 3 i to nie tylko w tym ośrodku.
Wyżej jest moja opinia ale jeżeli będziesz mieć pytania to proszę pytaj.

Pozdrawiam :)
ODPOWIEDZ