JEDLINA ZDROJ -Sanat.Uzdr.nr 7 "Dom Zdrojowy"

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
martmi625
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 18 sie 2010 15:35

Re: JEDLINA ZDROJ -Sanat.Uzdr.nr 7 "Dom Zdrojowy"

Post autor: martmi625 »

Witam, jestem po turnusie w Jedlinie Zdrój - należę chyba do niewielkiej liczby osób zadowolonych z tego uzdrowiska - przebywałam tam z dziećmi - osoby zainteresowane mogą pisać, a chętnie udzielę odpowiedzi. Powiem tylko tyle, że najbardziej narzekają osoby, które niekoniecznie w domu mają lepiej. Sama Jedlina jest cicha, zielona i naprawdę jest gdzie pochodzić - pod warunkiem, że ktoś chce chodzić.
martmi625
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 18 sie 2010 15:35

Post autor: martmi625 »

Acha i jeśli ktoś się uprze i wie o tym to można mieszkać w pensjonacie, który ma podpisaną umowę z NFZ i o niebo lepsze warunki niż w budynku sanatoryjnym.
ralusia
Na forum od: 17 wrz 2010 15:46

Post autor: ralusia »

Witam.
Chciałabym podzielić się swoją opinią po pobycie w tymże sanatorium w ramach prewencji ZUS.
Sanatorium DOM ZDROJOWY NR 7 to porażka. W łazienko-toalecie zapach jak w szalecie na dworcu.W pokojach i sanitariatach grzyb, przeciekające i brudne ściany. Ale to jest bajka w porównaniu z serwowanym wyżywieniem. Dietetyk i kucharka chyba zatrudnieni są za karę, bo nie chce się wierzyć żeby ktoś tak partolił robotę. Ale za to miłe kelnerki.
Na pochwałę zasługuje bardzo miły personel medyczny oraz rehabilitanci, a szczególnie Pani Sylwia - przesympatyczna osoba.
Sama miejscowość bardzo urokliwa, jest dużo pięknych miejsc, ale dostępnych tylko dla ludzi dość sprawnych ruchowo (góry). Brakuje natomiast przytulnych kawiarenek lub klubów, gdzie można spędzić czas, jak nie chce się tylko zwiedzać.
PS.
Polecam park linowy "Czarodziejska Góra Relax" (www.czarodziejskieliny.pl} - fajnie pomyślane.
Pozdrawiam koleżanki i kolegów ze wspólnego pobytu. Byłam na turnusie od 19 lipca. Wszystko mnie tam wk.....ło. :) :)
Wy wiecie o co chodzi. Buziaki.
ODPOWIEDZ