Iwonicz Zdrój 30.06.2014

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Awatar użytkownika
Sloneczko
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 23 kwie 2013 17:54
Oddział NFZ: Świętokrzyski
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 30 razy
Podziękowano: 34 razy

Re: Iwonicz Zdrój 30.06.2014

Post autor: Sloneczko »

dubelek pisze:heheh rodzinnie to nie wiem czy tak bedzie,ale wiem ze bedzie dobrze :D :D :D :D :D :D
Dla mnie rodzinnie :D Wiesz co wspominam???? Lustro wielkie na końcu korytarza....abym sie mogła w nim przejrzeć leciałam przez długi korytarz w swoich szpilkach i oczywiście nie było faceta co by nie wyciągnął swojego noska zza drzwi swojego pokoju. Kobitki nie...... a po co????? Ale oni wyglądali jak każda z nas leciała do tego lustra :lol: :lol:
Ps. Nadmieniam, ze w pokoju nie było dużego lustra. Było taaaakie malusieńkie w łazience :o
Awatar użytkownika
dubelek
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 05 kwie 2014 00:47
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 1

Post autor: dubelek »

Po powrocie napisze Ci jak przezylem to wszystko,jakie wspomnienia tam zostawie a jakie przywioze :D Pozdrawiam :D
Awatar użytkownika
Sloneczko
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 23 kwie 2013 17:54
Oddział NFZ: Świętokrzyski
Podziękował: 30 razy
Podziękowano: 34 razy

Post autor: Sloneczko »

dubelek pisze:Po powrocie napisze Ci jak przezylem to wszystko,jakie wspomnienia tam zostawie a jakie przywioze :D Pozdrawiam :D
Dubelek :kwiat: ...buziaki i wszystkiego naj naj naj w Iwoniczu ;) ;) :D
Awatar użytkownika
bodana2
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 21 lut 2012 18:05
Oddział NFZ: Warmińsko-Mazurski

Post autor: bodana2 »

Pewnie spotkmy się na trasie spacerów po Iwoniczu, a ja nadal szukam transportu, względnie towarzystwa podczas podróży, która w moim wypadku będzie długa i męcząca.
Andrzej58
Na forum od: 13 sty 2014 20:00
Oddział NFZ: Lubelski

Post autor: Andrzej58 »

Witam, moja mama wybiera się 1.06.2014 do Iwonicza Zdrój, bedzie miała transport, jesli ktoś szuka transpotru będzie startowała z Łukowa (lubelskie), kontakt na e-mail-a p-[email].pl
ODPOWIEDZ