To, że Malwa jest na uboczu, nie ma dla mnie znaczenia, najważniejsze są walory okolicy
Polanica-Zdrój
Re: Polanica-Zdrój
Anusia, dziękuję. Termin nie najgorszy, chociaż wolałbym w czerwcu (niestety nie mogę) - jeszcze nie ma wakacji i mniej ludzi na szlakach.
To, że Malwa jest na uboczu, nie ma dla mnie znaczenia, najważniejsze są walory okolicy

- Felice
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 09 sty 2011 10:42
- Oddział NFZ: Mazowiecki
- Staż sanatoryjny: 0
- Podziękował: 33 razy
- Podziękowano: 109 razy
Mask też znam te miejsca.W sumie jest chyba niewiele miejsc z tego regionu,takich do zwiedzania oczywiście,których nie widziałam.Na ten rok planuję jeszcze głębsze zapuszczenie się do Czech.Poświęcę trochę więcej czasu na Ołomuniec,który nie jest brzydszy od Pragi.
[ obrazek zewnętrzny ]
coś dla spragnionych adrenaliny trasa rowerowa MTB „Piekielna Pętla"(długość ok 5 km). Jedna z najtrudniejszych tras kolarstwa górskiego w Polsce, prowadząca zboczami Piekielnej Góry. Wymaga dobrej techniki, dużej wytrzymałości i ogólnej siły fizycznej.
coś dla spragnionych adrenaliny trasa rowerowa MTB „Piekielna Pętla"(długość ok 5 km). Jedna z najtrudniejszych tras kolarstwa górskiego w Polsce, prowadząca zboczami Piekielnej Góry. Wymaga dobrej techniki, dużej wytrzymałości i ogólnej siły fizycznej.
[ obrazek zewnętrzny ]
[ obrazek zewnętrzny ]
[ obrazek zewnętrzny ]
kilka nocnych zdjęć z Polanicy z lutego 2014 r.
[ obrazek zewnętrzny ]
[ obrazek zewnętrzny ]
kilka nocnych zdjęć z Polanicy z lutego 2014 r.