Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Jestem przerażona tym wpisem. To mój pierwszy wyjazd do sanatorium i nie myślałam, że jeszcze przed wyjazdem usłyszę, bądź przeczytam tak nieciekawe wpisy.
Witaj byłem w tym sanatorium na turnusie 26.01.2014 ZUS ,pan z pokoju 267 musi być wyjątkowym gburem skoro potrafi ocenić to miejsce w tak subiektywny sposób.Ja mam zupełnie inne i bardzo miłe wspomnienia ,gdybyś chciała dowiedzieć się coś więcej o tym sanatorium pytaj o wszystko chętnie odpowiem Dodam jeszcze że też byłem po raz pierwszy w sanatorium i nie"łoiłem wódy" GŁOWA DO GÓRY
Witam mam pytanie czy ktoś ma wyznaczony turnus z zus do Aleksandrowa Kujawskiego na 14.07.2014.Czytając opinie o pobycie mam mieszane uczucia,mam nadzieje,że da się przeżyć,zwłaszcza ,że jadę po raz pierwszy.Proszę o informację z tego roku,jak sprawa połączenia z internetem.Jestem z pod Łodzi,dziękuję za informację
Jak się to mówi są ludzie i ludziska......
Najważniejsza rzecz bo internet nie działa w pokoiku , byłem w tym sanatorium we wrześniu zeszłego roku i po kolei.
Internet jak już ktoś napisał działa przy recepcji i nad nią. Ja byłem w pokoju (jedynka) na drugim piętrze przy schodach i bez kłopotu miałem zasięg. Jak zdobyć pokój z dostępem do internetu .... mnie się udało że przyjechałem dzień wcześniej i po rozmowie z miłą Panią z recepcji dostałem jedynkę z internetem Bardzo "miły" Pan co tak narzeka że tylko picie wódy..... To może mi pokaże sanatorium gdzie sie nie spożywa alkoholu , a że mieścina mała i nie ma gdzie iść na "fajfy" to pewnie mu przeszkadza, do Ciechocinka ma niedaleko więc nie widzę problemu żeby sobie pojechał.
Zabiegi uważam że są bardzo dobre, jak ja byłem był remont ale tak czy inaczej nie przeszkadzało to w zabiegach, rehabilitanci uprzejmi i pomocni. Posiłki ...... drugie dania bardzo smaczne ... no zupy może troszkę odbiegały od standardów, ale posiłki w ilości wystarczające , każdy mógł się najeść.
Rozrywka...... na pierwszym piętrze bar u Leszka..... można sobie potańczyć napić się drinka lub piwo, na terenie jest zadaszony murowany grill, jak się zbierze fajna ekipa można zrobić bardzo sympatyczną imprezę, kontroli lekarsko - pielęgniarskiej po 22 nie ma.... tzn chodzą korytarzami no i jak jest bardzo głośno w pokoju to wiadomo że wejdą.
Ja wyjazd uważam za bardzo udany, a że niektórym może przeszkadzać że nie jest to kurort tylko jedno sanatorium w mieście to odpowiedzcie sobie sami, jedziecie się leczyć czy bawić. Jak chcecie się bawić to proszę bardzo , płacicie i jedziecie prywatnie, nie dość że ZUS za wszystko płaci to jeszcze narzekacie.
Jak ktoś będzie miał jakieś pytania dotyczące tego sanatorium , proszę pisać i postaram się odpowiedzieć na każde pytanie.
Mam nadzieję,że trafię na fajnych ludzi,reszta nie jest ważna,bo jedzie się tam w jednym celu,podreperować zdrowie,sympatyczni ludzie na ten czas mile widziani,jak nie to zostanie muzyka
szila123 pisze:Mam nadzieję,że trafię na fajnych ludzi,reszta nie jest ważna,bo jedzie się tam w jednym celu,podreperować zdrowie,sympatyczni ludzie na ten czas mile widziani,jak nie to zostanie muzyka