Zgadzam się z Tobą co do Kołobrzegu.Beataa2702 pisze:Robeo pisze:Póki co - nie jest szczęśliwy... Jakoś tak "niestety"...Ale żyć trzeba dalej, a kto wie, może wreszcie kiedyś szczęście zostanie ze mną na stałe
![]()
Dlatego chcę przynajmniej cieszyć się wspomnieniem i miejscem... bo Kołobrzeg - to jest to, co mi pasuje. Byłem w 2012, byłem w 2013 i mam nadzieję - teraz też...czego i innym oczekującym życzę
[/quot
chyba każdy z nas ma takie swoje miejsca gdzie się czuje dobrzeno cóż takie życie - ... Zawsze coś, zawsze ktoś
Oj tam, oj tam
kolejka do sanatorium 2014 rok
- iwon28
- Bardzo Pomocny Kuracjusz

- Na forum od: 20 kwie 2014 08:38
- Oddział NFZ: Wielkopolski
- Staż sanatoryjny: 8
Re: kolejka do sanatorium 2014 rok
-
Beataa2702
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 27 mar 2014 21:22
- Oddział NFZ: Lubelski
- Staż sanatoryjny: 5
witam
weekend się już skończył .... i jutro przeglądarki w ruch ... hmm - ciekawa jestem co przyniesie nam nowy tydzień - wszystkim na czekającym na skierowanie życzę statusu do realizacji, sobie z resztą też -

-
jurek777
- Bardzo Pomocny Kuracjusz

- Na forum od: 26 sty 2014 15:10
- Staż sanatoryjny: 3
Nie bądż w gorącej wodzie kąpana,przecież weekend jeszcze trwa
Dopiero jutro,jak się obudzimy,będzie po weekendzie i przeglądarki zaczną "pracować". Także cierpliwości i...aby do rana

-
Beataa2702
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 27 mar 2014 21:22
- Staż sanatoryjny: 5
Jurek mnie terminy gonią a ciekawość zżera i weź tjurek777 pisze:Nie bądż w gorącej wodzie kąpana,przecież weekend jeszcze trwaDopiero jutro,jak się obudzimy,będzie po weekendzie i przeglądarki zaczną "pracować". Także cierpliwości i...aby do rana
![]()
![]()