kolejka do sanatorium 2014 rok

Tu umieszczamy tematy związane z kolejką i oczekiwaniem na wyjazd do sanatorium.
iwcia
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 15 mar 2012 13:55
Oddział NFZ: Dolnośląski
Staż sanatoryjny: 4

Re: kolejka do sanatorium 2014 rok

Post autor: iwcia »

Ja mam dzisiaj 1880.I juz przestałam liczyc na czerwiec.... :(
Jak numerki ładnie schodziły zimą, liczyłam na maj ;)
Potem, w miare spowolnienia tempa, swoje nadzieje przenioslam na czerwiec ;)
A teraz .....pozostał mi już lipiec :lol: :lol: :lol:
:kwiat: :kwiat: :kwiat: :kwiat: :kwiat: :kwiat:
Mariola561, w takim tempie 200 dziennie, myśle, że masz szanse na czerwiec. :)
A co do kolejki na 2016 rok, to oczywiscie sie pisze, zaraz po przyjezdzie :lol: :lol:
Beataa2702
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 27 mar 2014 21:22
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 5

Post autor: Beataa2702 »

Zmiany numeru w kolejce oczekujących

Informujemy, że w związku z modyfikacją sposobu nadawania numeru w kolejce oczekujących na leczenie uzdrowiskowe mogą wystąpić przypadki przesunięcia numeru w kolejce oczekujących dla zarejestrowanych skierowań. Mimo zmiany wyświetlanego numeru w kolejce oczekujących, przewidywany czas oczekiwania na realizację skierowania na leczenie uzdrowiskowe, przedstawiony w piśmie informującym o wpływie skierowania do OW i pozytywnym jego rozpatrzeniu, nie ulega wydłużeniu.

Zaobserwowane przez Państwa różnice wynikają ze zmiany etapu, w trakcie którego nadawany jest numer w kolejce oczekujących. Dotychczas numer ten był nadawany podczas oceny skierowania, gdyż jest to etap, kiedy znane jest przydzielone pacjentowi świadczenie medyczne. Numeracja ta nie uwzględniała jednak daty rejestracji wpływu skierowania do OW NFZ. Obecnie wprowadzona modyfikacja powoduje nadanie numeru w momencie rejestracji wpłynięcia skierowania do OW NFZ i ustawienie kolejki według tej czynności.

Departament do spraw Służb Mundurowych

... ullllaa i tak już nie wiem o co im chodzi... czy to ma jakieś już znaczenie i tak w poniedziałek lubelski nie pracował :evil:
Beataa2702
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

takie info mi się wyświetliło na dzień dobry przeglądarce - ale status bez zmian :evil:
Awatar użytkownika
aniag
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 01 mar 2014 16:51
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 3

Post autor: aniag »

mariola561 pisze:witam milo:) w ten cieplutki poniedzialek,chce podzielic sie wiadomoscia dzis moj numerek :D 1957 spadek od soboty 200,oby tak dalej,moze ja zalapie sie na czerwiec:):)
mariolka ty to juz pakuj walizki :PPPPPPPP a ja za jakis roczek tez pojade
Beataa2702
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

smuga pisze:Mamy kolejkę na 2014 ...już założona na 2015 ....chyba założę 2016 a wtedy to z pewnością znowu będziemy razem odliczać numerki :D Iwcia , Beata , Ewasz :!: wrócicie z wojaży a ja grzecznie tu na Was poczekam :lol: :lol: :lol:
smuga :kwiat: ... mówisz 2016 ... może mi nerwy przejdą wciągu 2 lat , kto wie, nie zbadane są wyroki boskie i jeszcze jak w jedno miejsce i w tym samym terminie :lol: :lol: :lol: - to sanatorium nasze :lol: :lol: :lol:
Awatar użytkownika
aqula
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 03 wrz 2013 20:13
Oddział NFZ: Pomorski
Staż sanatoryjny: 2

Post autor: aqula »

na 2016 to i ja będę się pisała :) już coraz bliżej :lol: :lol: :lol:
Awatar użytkownika
Selene
W naszej pamięci
W naszej pamięci
Na forum od: 16 maja 2010 11:51
Oddział NFZ: Wielkopolski
Staż sanatoryjny: 12

Post autor: Selene »

Selene pisze:U mnie już... wylot :lol: Mam przydział - lipiec i... Szczawnica :D ale termin mi zupełnie nie pasuje :roll:
U mnie na dziś status: ŚWIADCZENIOBIORCA ZREZYGNOWAŁ Z LECZENIA co oznacza, że mój wniosek o zmianę terminu dotarł do NFZ. :)
Sądzę, że najpóźniej w przyszły tygodniu będę mieć zmianę :D
Beataa2702
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Selene pisze:
Selene pisze:U mnie już... wylot :lol: Mam przydział - lipiec i... Szczawnica :D ale termin mi zupełnie nie pasuje :roll:
U mnie na dziś status: ŚWIADCZENIOBIORCA ZREZYGNOWAŁ Z LECZENIA co oznacza, że mój wniosek o zmianę terminu dotarł do NFZ. :)
Sądzę, że najpóźniej w przyszły tygodniu będę mieć zmianę :D
Selene :kwiat: - ja zwróciłam skierowanie 2 maja i poinformowano mnie że NFZ ma 30 dni na decyzje, a dzisiaj miałam status:
Bieżący status: ROZPATRYWANIE REZYGNACJI PRZEZ LEKARZA BALNEOLOGA z tym że chodziło o zmianę uzdrowiska i byłam osobiście - żeby nie potraktowali jako całkowitą rezygnacje z wyjazdu ....
forumowicz

Post autor: forumowicz »

:D :D jak tu się nie cieszyć :twisted: taka ekipa na 2016 i wciąż ktoś przybywa :lol: :lol: to tylko :roll: DWA lata....bo ja musowo latem :!: :!: :!: :lol: :lol: :lol:
forumowicz

Post autor: forumowicz »

8-) Selene życzę zmiany daty a Beatce miejsca :!: ....a może odwrotnie :roll: :roll: a może same się zamienicie :?: ... Już mi się wszystko poplątało :lol: :lol:...Życzę wam pozytywnych rozstrzygnięć :!: :!: :kwiat:
Zablokowany