Busko Zdrój Sanatorium MARCONI

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Lexus
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 21 maja 2014 22:21
Oddział NFZ: Kujawsko-Pomorski
Staż sanatoryjny: 3

Busko Zdrój Sanatorium MARCONI

Post autor: Lexus »

Witam serdecznie :)

Jeżeli ktoś z Państwa korzystał z kuracji tymże sanatorium to proszę o garść informacji. Najbardziej interesuje mnie baza zabiegowa, ilość i jakość wykonywanych zabiegów. Ponadto czy wf-fi jest pokojach oraz dostęp do parkingu.

Pozdrawiam :)
Awatar użytkownika
andrzej1955
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 27 sty 2011 16:52
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 10
Podziękowano: 5 razy

Re: Busko Zdrój Sanatorium MARCONI

Post autor: andrzej1955 »

Witam Lexus,na temat Buska i Marconiego jest dość sporo informacji,nie miałem przyjemności w nim mieszkać ani być na turnusie,z tego co mi wiadomo to zabiegi na miejscu,ostatnio dobudowano mały kameralny basenik rekreacyjny,koleżanka która była na turnusie komercyjnym była zadowolona,samo położenie przy parku sprawia że wszędzie jest blisko i wszystko pod tzw, ręką,sam klimat Buzka sprzyja rekreacji i dobrze się wypoczywa,przyjemnego turnusu życzę :!: :) w górnym rogu Masz okienko -przeszukaj ten dział-wstukaj interesujący Cię obiekt i będziesz miał garść potrzebnych informacji :!: pozdrawiam :)
Anka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 18 maja 2010 14:35

Post autor: Anka »

Lexus pisze:Witam serdecznie :)

Jeżeli ktoś z Państwa korzystał z kuracji tymże sanatorium to proszę o garść informacji. Najbardziej interesuje mnie baza zabiegowa, ilość i jakość wykonywanych zabiegów. Ponadto czy wf-fi jest pokojach oraz dostęp do parkingu.

Witaj!
zostałam wywołana do tablicy.Tak mieszkałam w Marconim.Jak dla mnie jest to fajne sanatorium?pobyt pełnopłatny/.
W zależności kto Ci sponsoruje pobyt NFZ czy ZUS to są inne kategorie pokoi.Najczęściej 3-osobowe.Baza zabiegowa dobra ,nic mi nie wiadomo na temat dobudowanego basenu.Jest jacuzzi ,na basen chodziliśmy do Krystyny.Marconi należny do Uzdrowiska Busko i czasami kierują na zabiegi do Z-dów Przyrodoleczniczych i trzeba wychodzić poza obiekt,ale na to tez jest rada.Wyżywienie smaczne i wystarczające Przestrzegana jest godz powrotu 22.Zabiegi wykonywane są starannie i punktualnie.
Czasami udaje się dogadać i zmienić godzinę .Tam gdzie sa pokoje dla pełnopłatnych jest Wi-fi.Myslę,ze w pozostałych tez.
Zyczę miłego pobytu.

Coś więcej to pytaj
Pozdrawiam
Awatar użytkownika
andrzej1955
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 27 sty 2011 16:52
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 10
Podziękowano: 5 razy

Post autor: andrzej1955 »

To już chyba skleroza :!: dobrze Aniu że napisałaś parę konkretów-liczyłem na to :!: skleroza dotyczy basenu bo pomyliłem Marconiego ze Słowackim-przyglądając się temu basenikowi z zewnątrz z ogrodu :!: pozdrawiam :)
Lexus
Kuracjusz
Kuracjusz

Anka :kwiat: Andrzeju1955 8-)

Serdecznie dziękuję za odzew i garść ciekawych dla mnie informacji. Zmartwiła mnie wiadomość, że tak wysokiej klasy ośrodek nie ma basenu :(
Anka jeżeli nie sprawi Tobie kłopotu to odpowiedz mi proszę gdzie można bezpiecznie postawić samochód :?:

Pozdrawiam serdecznie i weekendowo :)
Lexus
Awatar użytkownika
Sloneczko
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 23 kwie 2013 17:54
Oddział NFZ: Świętokrzyski
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 30 razy
Podziękowano: 37 razy

Post autor: Sloneczko »

Witaj Lexus :kwiat: a gdzie ty sie podziewasz??????? dawaj do nas na rożne tematy ;) :lol: :lol:
Lexus
Kuracjusz
Kuracjusz

Witaj Słoneczko :kwiat:

Bardzo dziękuję :D Jak na razie interesuje mnie Marconi oraz Busko i jego okolice :)

Awatar użytkownika
Lewek
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 22 lip 2012 20:17
Staż sanatoryjny: 4

Post autor: Lewek »

Sloneczko pisze:Witaj Lexus :kwiat: a gdzie ty sie podziewasz??????? dawaj do nas na rożne tematy ;) :lol: :lol:

Lexus czyżby Cię ktoś wystraszył :?: Zapraszamy do "luźnych" działów :lol: :lol: :lol:
Awatar użytkownika
Sloneczko
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 23 kwie 2013 17:54
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 30 razy
Podziękowano: 37 razy

Post autor: Sloneczko »

agalew pisze:
Sloneczko pisze:Witaj Lexus :kwiat: a gdzie ty sie podziewasz??????? dawaj do nas na rożne tematy ;) :lol: :lol:

Lexus czyżby Cię ktoś wystraszył :?: Zapraszamy do "luźnych" działów :lol: :lol: :lol:
Agalew :kwiat: no coś ty...przecież tu nie biją :lol: :lol:
Anka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 18 maja 2010 14:35

Post autor: Anka »

Lexus pisze:Anka :kwiat: Andrzeju1955 8-)

Serdecznie dziękuję za odzew i garść ciekawych dla mnie informacji. Zmartwiła mnie wiadomość, że tak wysokiej klasy ośrodek nie ma basenu :(
Anka jeżeli nie sprawi Tobie kłopotu to odpowiedz mi proszę gdzie można bezpiecznie postawić samochód :?:

Pozdrawiam serdecznie i weekendowo :)
Lexus
no tak o tym zapomniałam czyli parking.Do Marconiego można tylko podjechać na czas tzw rozpakowania,plus dla nich,ze mają wózki bagażowe.Można podjechać od strony parku lub też od ul Rzewuskiego,Parking Marconiego jest naprzeciw Krystyny i płatny ale nie pamiętam ile za 2 tygodnie chyba 70zł.Z parkowaniem jest kiepsko spróbuj przy targowisku.
Pozdrawiam
ODPOWIEDZ