ŚLĄSKI - NFZ kolejka

Tu umieszczamy tematy związane z kolejką i oczekiwaniem na wyjazd do sanatorium.
stokrotka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 23 sty 2012 18:52

Re: ŚLĄSKI - NFZ kolejka

Post autor: stokrotka »

smuga pisze:Stokrotko , Anusiaa :kwiat: ja w skrytości tak liczę na to lato 2016 :roll: :roll: chyba że z tych 26 miesięcy zrobi się 30 ...... :shock: :shock: to zostanie Złota Polska Jesień :lol: :lol: :lol:
Jesień też może być-byle złota taka wrześniowo-październikowa ;) bo później to :o :o
forumowicz

Post autor: forumowicz »

Stokrotko ;) później to już tylko góry zimą .... i śniegu po pas :lol: :lol: :lol:
stokrotka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

smuga pisze:Stokrotko ;) później to już tylko góry zimą .... i śniegu po pas :lol: :lol: :lol:
Nigdy ! :lol: :lol: :lol: poczekam kolejne 26 miesięcy :lol: :lol: :lol:
forumowicz

stokrotka pisze:
smuga pisze:Stokrotko ;) później to już tylko góry zimą .... i śniegu po pas :lol: :lol: :lol:
Nigdy ! :lol: :lol: :lol: poczekam kolejne 26 miesięcy :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol:
Awatar użytkownika
ededi12
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 20 cze 2012 22:16
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 3

Post autor: ededi12 »

Witajcie :)
Ja wniosek dopiero wypiszę w poniedziałek :) zobaczymy czy w ogóle go przyjmą w październiku wróciłam z Żegiestowa Zdroju z NFZ.Ponoć musi minąć rok od przyjazdu ale co mi tam szkodzi ;) ;) ;) może się uda :) :)
Pozdrawiam :kwiat: :kwiat: :kwiat: :kwiat:
forumowicz

Witaj ededi12 :) Masz rację , składaj ....to jakieś porąbane przepisy wewnętrzne w śląskim NFZ.... :twisted: Życzę Ci żeby się udało , bo potem to jeszcze tyle czekania że :shock: :shock: Pozdrawiam :kwiat:
Awatar użytkownika
madzia
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 03 lut 2013 14:19
Staż sanatoryjny: 5

Post autor: madzia »

Witajcie,mnie lekarka wypisała wniosek do sanatorium po 2 miesiącach od zakonczenia pobytu i nfz go przyjeło,wiec probujcie i składajcie wnioski.Powodzenia.
forumowicz

Madziu składałaś na zwykłe sanatorium :?: a jaki profil i kiedy to było jak fundusz przyjął :?: Sorry że jestem taka ciekawska ale różnie ludki piszą , że jednak im odrzucają jak jest wczas składane :roll:
stokrotka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

smuga pisze:Madziu składałaś na zwykłe sanatorium :?: a jaki profil i kiedy to było jak fundusz przyjął :?: Sorry że jestem taka ciekawska ale różnie ludki piszą , że jednak im odrzucają jak jest wczas składane :roll:
Jak widzę madzia jest ze śląskiego -i tu wielki znak :?: jakim cudem ?
Może to było po szpitalne ? albo teraz jest po szpitalne.
Jak na razie jestem daleko za setką.Odezwe się jak minie na liczniku 100 tys. :)
Awatar użytkownika
madzia
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 03 lut 2013 14:19
Staż sanatoryjny: 5

Post autor: madzia »

A wiec w sanatorium byłam na przełomie lutego i marca 2013,a w maju 2013 składałam już wniosek do sanatorium w NFZ i w czerwcu tamtego roku dostałam pismo ,że moj wniosek został przyjęty z numerem92591,po roku czsu mam numerek 51640,a więc jeszcze nie połowa do wyjazdu.Aha profil Reumatologia ,choruje na kręgosłup,a w szpitalu nie byłam
ODPOWIEDZ