Mazowiecki NFZ - z jakim numerkiem przydział?

Tu umieszczamy tematy związane z kolejką i oczekiwaniem na wyjazd do sanatorium.
przedszkolanka
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 06 sty 2012 10:18
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 9

Re: Mazowiecki NFZ - z jakim numerkiem przydział?

Post autor: przedszkolanka »

Dziękuję, mam nadzieję, że będzie ok....pozdrowionka :)
Awatar użytkownika
ewasz
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 10 mar 2014 20:44
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 5
Podziękował: 47 razy
Podziękowano: 51 razy

Post autor: ewasz »

przedszkolanka pisze:Po 24 miesiącach oczekiwania i prośby o wyjazd nad morze, otrzymałam Krynicę Zdrój... może ktoś był, jak tam jest?
Gdybyś wyjrzała z tego tematu i poszukała w innych np. "Wyjeżdżam ...." to tam masz tyle lektury na temat Krynicy, że na jeden dzień to aż nadto :kwiat:
Jest też w dolnej części strony głównej dużo o Krynicy.
Jest też dział, gdzie opisywane są ośrodki. Troszkę własnej inwencji Moja Droga ;)
Pozdrawiam :kwiat:
przedszkolanka
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Już szukałam jak mówisz, ale informacji jest niewiele, nie są aktualne, a inicjatywy to mi nie brakuje...pozdrowionka
Awatar użytkownika
ewasz
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 10 mar 2014 20:44
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 5
Podziękował: 47 razy
Podziękowano: 51 razy

Post autor: ewasz »

przedszkolanka pisze:Już szukałam jak mówisz, ale informacji jest niewiele, nie są aktualne, a inicjatywy to mi nie brakuje...pozdrowionka
Widziałam Moja Droga, że szukasz i w innych tematach napisałam coś więcej do Ciebie ;)
yaania jeszcze mojej wiadomości nie odebrała więc sądzę, że wchodzą na portal li tylko jak wyjeżdżają - przykre :twisted:
Samemu nic nie napisać, nie podzielić się doświadczeniem ale korzystać to i owszem :twisted:
Tak nie powinno być :roll:
Mam nadzieję, że jak wrócisz to opisz swoje spostrzeżenia dla potencjalnych kuracjuszy :D
przedszkolanka
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

ewasz pisze:
przedszkolanka pisze:Już szukałam jak mówisz, ale informacji jest niewiele, nie są aktualne, a inicjatywy to mi nie brakuje...pozdrowionka
Widziałam Moja Droga, że szukasz i w innych tematach napisałam coś więcej do Ciebie ;)
yaania jeszcze mojej wiadomości nie odebrała więc sądzę, że wchodzą na portal li tylko jak wyjeżdżają - przykre :twisted:
Samemu nic nie napisać, nie podzielić się doświadczeniem ale korzystać to i owszem :twisted:
Tak nie powinno być :roll:
Mam nadzieję, że jak wrócisz to opisz swoje spostrzeżenia dla potencjalnych kuracjuszy :D
Oczywiście, że tak, jak wrócę to podzielę się swoimi spostrzeżeniami... To mój drugi wyjazd do sanatorium, nie mam wielkiej wiedzy na temat ośrodków sanatoryjnych, ale po powrocie na pewno napiszę na forum.
Dzięki i pozdrawiam :) :kwiat:
Bietka
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 09 kwie 2010 21:52
Staż sanatoryjny: 14

Post autor: Bietka »

Witaj Przedszkolanko,
2tygodnie temu wróciłam z Krynicy z Continentalu, więc coś mogę napisać tym bardziej że to mój 3 wyjazd do Krynicy. Nie zauważyłam tylko do jakiego sanatorium się wybierasz, może coś przeoczyłam, łatwiej będziemy coś napisać.
Pozdrawiam
Bietka :kwiat:
przedszkolanka
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Abaton, tak nazywa się sanatorium do którego jadę, jestem optymistycznie nastawiona, chociaż na początku nie za bardzo ucieszyłam się z przydziału, mam nadzieję, że zabiegi będą super i kuracjusze również.. :D
iwcia
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 15 mar 2012 13:55
Oddział NFZ: Dolnośląski
Staż sanatoryjny: 4

Post autor: iwcia »

Witaj przedszkolanko :) :kwiat: Nie masz najmniejszego powodu do obaw.Wprawdzie nie znam akurat tego osrodka, do którego jedziesz, ale Krynica sama w sobie jest cudowna :!: Nawet gdybys trafła na pewne niedogodnosci w samym sanatorium, Krynica, jako uzdrowisko, zrekompensuje Ci to w całości.Atrakcji bez liku, widoki wspaniałe,atmosfera szczególna.TYlko jechać i korzystać ze wszystkiego co oferuje.
Pozdrawiam i życzę pieknego pobytu. :kwiat:
Bietka
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 09 kwie 2010 21:52
Staż sanatoryjny: 14

Post autor: Bietka »

Witam,
Byłam w Continentalu a tuż pod nim (niżej) i tuż przy głównej ulicy jest Abaton.Wygląda niepozornie, niewielki budynek ale jak w środku i cała reszta tego nie wiem. Plusem takiego małego sanatorium jest to że łatwiej o integrację niż w takim gigancie jak Continental gdzie wiekszości wogóle sie nie zna.
Krynica jak pisano piękna, teraz już napewno obsadzona kwiatami, jest gdzie chodzić, gdzie potańczyć i pospacerować, ewentualnie pojechać na wycieczki.Życzę udanej pogody i towarzystwa. :kwiat:
forumowicz

Post autor: forumowicz »

Witajcie koleżanki :) Byłam w Abatonie :) Wszystkie zabiegi na miejscu nie odbiegajace jakością od tych w innych sanatoriach ,pokoje w tym czasie kiedy byłam były w części już po remoncie o dobrym standardzie .
Jedzonko nie najgorsze ,byłam na diecie wątrobowej ponieważ nie mieli tej do 1000 Cal .
Personel zabiegowy miły ,jak też i pozostały.Miejsce jeśli chodzi o KZ wymarzone ,centrum.
Nie martw się przedszkolanko będzie super.
Powodzonka i miłego pobytu :)
ODPOWIEDZ