MEWA 1 Kołobrzeg - aktualności

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Maxi
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 30 maja 2012 20:18

MEWA 1 Kołobrzeg - aktualności

Post autor: Maxi »

Witam. Nie moge nic znaleźć nic aktualnego na temat sanatorium MEWA przy ul. P Ściegiennego w Kołobrzegu. Dostalam tam skierowanie na sierpien 2012. Bardzo proszę o opinię jeśli ktos był tam w ostatnim czasie... Jak personel. zabiegi, wyzywienie, pokoje, , dyscyplina, rozrywka, wycieczki....itp :)
Jestem bardzo ciekawa :)
babalala
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 02 cze 2012 12:13
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 3

Re: MEWA 1 Kołobrzeg - aktualności

Post autor: babalala »

Witam!Od28.04 do18.05br.bylam w Kolobrzegu w sanatorium Mewa5.Posilki jadlam w Mewie1-bardzo smaczne i obfite!Obsluga b.mila.Mew jest w sumie5 i moze sie zdarzyc,ze zabiegi beda w roznych.Najwieksz baza zabiegowa jest w 5min.basen.Wszystkie Mewy sa blisko siebie i blisko morza.Nie wiem jakie sa pokoje w1.Sa organizowane wycieczki oraz inne rozrywki(np;wieczorki tan.wystepy roznych artystow itp.)Ogolnie jestem b.zadowolona z pobytu jak i zabiegow. Zycze równie milego pobytu.
Maxi
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz

Babala, bardzo dziękuje za odp. Mam jeszcze jedno pytanie, zaznaczam, ze poważne, a traktowane jest na tym forum jak żart... Nie wiesz jak zabrac męża do sanatorium? Czy uda sie go przechować na waleta w moim pokoju? Mysle o zarezerwowaniu 1-ki i wziąć męża na kilka dni... Czy znasz takie przypadki jak to organizowano ?? Czy ktos może sie czepiać?? Bardzo prosze o odp. Pytam serio.
evora
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 28 gru 2010 17:21

Post autor: evora »

Maxi...z Twojej strony to żałosne.Nikt tego nie traktuje jako żart,ale tylko w takich kategoriach można Ciebie odbierać.Weż zapłać za męza normalnie jak to bywa w cywilizowanym świecie.Jeżeli Cie nie stać to, nie zabieraj go tam.A jeżeli już chcesz byc tak bardzo "uczciwa" to poprostu nie chwal się. :oops: :oops: :P :P
babalala
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 02 cze 2012 12:13
Staż sanatoryjny: 3

Post autor: babalala »

Max-niestety nie slyszalam o przemycaniu meza(serio).Z tego co wiem to nie praktykuja rezerwacji pokoi.Z jedynkami w ogole problem(poobno tylko dla prywatnych).Moja wspollokatorka przyjechala dzien wczesniej,zaplacila 80zl za nocleg.Podobno jest w okolicy Internat(tak sie nazywa)-nocleg35zl. :)
lolec1212
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 28 wrz 2011 17:55

Post autor: lolec1212 »

babalala pisze:Max-niestety nie slyszalam o przemycaniu meza(serio).Z tego co wiem to nie praktykuja rezerwacji pokoi.Z jedynkami w ogole problem(poobno tylko dla prywatnych).Moja wspollokatorka przyjechala dzien wczesniej,zaplacila 80zl za nocleg.Podobno jest w okolicy Internat(tak sie nazywa)-nocleg35zl. :)
Dlaczego tak tobie zależy na przemycaniu meża czy to jest faktycznie ale nie martw się będziemy razem będzie fajnie mogę być z sobowtórem jestem od 24 lipca do 14 sierpnia
Maxi
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz

Nie wiem dlaczego niektorzy uważają, ze to żart... Nie mozna uczciwie pojechac z mężem do sanatorium na kolka dni? Oczywiscie wersja odpłatna jst jak najbardziej do przyjęcia a moje pytanie dotyczyło bardziej praktyk w tej dziedzinie, a nie skąpstwa!! Przykro mi, ze tak zostałam odebrana... No nic, widać opinie o sanatoriach są jednoznaczne... "po co wozic drzewo do lasu". Mniej więcej wyrobilam sobie juz sposób jak "przmycic" męża... Może tez tak troche "skąpo" zabrzmiało, ale problem nie w pieniądzch jak mowie, a w praktyce i doświadczeniach. Dziękuję więc za uwagi. A tak na marginesie....Mąż nie wie jeszcze o tym, ze chce go zabrać :)))) Jak zasłuży :))
Lolec - zatem do zobaczenia w Mewie ! :)))
forumowicz

Post autor: forumowicz »

:lol: :lol: :roll: :roll: ;)
Awatar użytkownika
andrzej1955
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 27 sty 2011 16:52
Staż sanatoryjny: 10
Podziękowano: 5 razy

Post autor: andrzej1955 »

To chyba jednak nie zasłużył, a może się cieszy że będzie wolna chata jak żonka wyjedzie :lol: :lol: :lol:
Maxi
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz

Nieprawda, Andrzeju, małżonek będzie cierpiał gdy ukochana żonusia go opuści na 3 tygodnie!! Oj, jak będzie cierpiał.... ;)
ODPOWIEDZ