Osieczek 15.09.2014

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
slawekracz
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 30 sie 2012 12:50

Re: Osieczek 15.09.2014

Post autor: slawekracz »

Kraina nadmorska to to nie jest, ale jako że kieruje nas ZUS to raczej nie mamy wyjścia i jechać trzeba......... Opinie nie są obiecujące, ale z drugiej strony od początku być uwarunkowanym negatywnie to już przesada......
Myślę Agat, że jeśli sami nie zorganizujemy sobie pobytu to raczej przyjdzie nam tam "otumanieć".
Awatar użytkownika
agat
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 08 mar 2012 22:07
Oddział NFZ: Łódzki

Post autor: agat »

Slawekracz 8-)
... i jedyną rzeczą na którą liczę oprócz warunków lokalowych to dobre towarzystwo :)

pozdrawiam :kwiat:
slawekracz
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz

Dokładnie agat.......... no i oczywiście jako że to będzie wrzesień będziemy mogli zabawić się w jabłobranie, grzybobranie, płodobranie i inne branie jakie się tylko uda przeprowadzić;)
Pozdrawiam również;)
Awatar użytkownika
agat
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Slawekracz 8-)
...no taki bardzo dwuznaczny ten Twój wpis co do tych brań, oj poszedłeś po bandzie ;) ;)
slawekracz
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz

Agat...... jakże ja mały biedny żuczek mogłbym tak po bandach jakichś........ ja grzeczna męcizna taka....;)
a tak poza konkursem...... dowiedziałaś się czegoś więcej o tym osieczku poza tym co tu na forum opisali???????? bo jakoś nikt ostatnio nie zawitał ze świeżymi opiniami, a podobno wszyscy jak tam jadą mają brać laptopy bo nuuuuuudy straszne........... może im prądu brakuje (wifi podobno jest).
Awatar użytkownika
agat
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Slawekracz 8-)
Dodzwoniłam się do dwóch osób, które miały "przyjemność" skorzystać z dobrodziejstw ZUS w Osieczku w tym roku. Tak więc informacje jak najbardziej aktualne. Jedna osoba nawet zadowolona :o a druga skomentowała to w jednym słowie - zesłanie. :(
Kwestia podejścia i oczywiście 3/4 sukcesu to własne nastawienie i dobre towarzystwo.
Myślałam nawet zadzwonić do ZUS i poprosić o zmianę ale termin bardzo mi odpowiada no i tak sobie myślę, że we wrześniu to już chyba dotleniać nas opryskami sadowniczymi nie będą i jak pogoda dopisze będzie można trochę pospacerować. 24 dni to w końcu nie wieczność może przeżyję :lol:
Laptopa wezmę z pewnością choć jak zostałam poinformowana dostęp do internetu jest (nawet parę komputerów) i tu :shock: :shock: za darmo. Wezmę ze sobą sztućce, jakiś talerzyk, czajnik i będzie w miarę po ludzku.

pozdrawiam
slawekracz
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz

Witaj Agat.....
Troszkę się z Tobą zgodzę że to nastawienie ważne......... ale żeby całymi dniami spacerować????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! no rozumiem godzinę, no dwie ale żeby tak zaraz pół dnia?????????? i tak przez 24 dni........ musisz mieć niezłą kondycję.;) ;)
A ten czajnik ????????? podobno jest gdzieś tam dostępny....... widelce i łyżki chyba tez są ...... choć pałeczki też mi nie przeszkadzają ;) Raz byłem w sanatorium i wszystko było na miejscu......... A tak na poważnie...... ta zadowolona osoba to z czego była, o ile to nie zbyt prywatne pytanie?????? bo wiesz zadowolenie ( jak i niezadowolenie również) to subiektywna ocena uzależniona od zainteresowań człeka;)
Pozdrawiam;)
k_m
Na forum od: 04 sie 2014 13:37
Oddział NFZ: Podlaski
Staż sanatoryjny: 0

Post autor: k_m »

Witam, ja też do Osieczka 15 września 2014. Jedzie ktoś z Łomży lub okolic?
slawekracz
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz

Niewiele osób się przyznaje do wyjazdu ;) można by pomyśleć że będzie w tym osieczku wiało pustką ;)
slawekracz
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz

Już niedługo wyjazd a tu nie widać i nie słychać żeby ktokolwiek jechał.................
ODPOWIEDZ