NOCNE GADANIE

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
Awatar użytkownika
agunia3
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 23 wrz 2012 18:17
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 3

Re: NOCNE GADANIE

Post autor: agunia3 »

Andrzej możesz gadać i płakać ile wlezie - to raczej Tobie w rękaw nie wolno się wypłakiwać...
Dobry wieczór i dobranoc :) Wróciłam z grillowania, poczytałam duuuuużo postów i idę spać :)
forumowicz

Post autor: forumowicz »

Też zajrzałam na momencik .....Goreczko :kwiat: pozdrawiam .....już nie wiem gdzie Cię szukać :roll: Hm , dwa nocne tematy :roll: Oki , zajrzę też do drugiego :!: Pozdrawiam wszystkich tu piszących i spokojnej nocki życzę :D
Awatar użytkownika
andrzej1955
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 27 sty 2011 16:52
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 10
Podziękowano: 5 razy

Post autor: andrzej1955 »

Myślałem że już nikt tu nie zajrzy i miło mi że jednak się pomyliłem :kwiat: nie wiem czy mam Was witać czy żegnać :?:
Awatar użytkownika
andrzej1955
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

A jednak to drugie :) pozdrawiam i miłego piątku przed.....Dowolenką :) Dobranoc :)
Awatar użytkownika
ewasz
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 10 mar 2014 20:44
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 5
Podziękował: 47 razy
Podziękowano: 51 razy

Post autor: ewasz »

Zaglądają Andrzejku, zaglądają i jak widzę jest coraz więcej osób :lol:
Tylko się cieszyć :lol: :lol:
Pozdrawiam i życzę miłego piąteczku :kwiat: :kwiat:
Awatar użytkownika
eluunia
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 23 lut 2013 16:44

Post autor: eluunia »

Pewnie że zaglądają tylko każdy o innej porze :lol: :lol: ja to już nigdy Was nie spotkam :( bo ciągle się mijamy ..
a ja wiem że w życiu wszystko ma znaczenie nawet te nasze spotkanka przed ekranikiem :) Bo każde nasze napisane słowo jest efektem czegoś co było wcześniej :o wszystko ma sens i cel i często staje się fundamentem czegoś lepszego niż było do tej pory...tak mi się wydaje ...nie wiem może się mylę ..
Wiem też że wszystko w życiu jest po coś i nawet trudne czy bolesne chwile staramy tłumaczyć w ten sposób, że czemuś przecież służą... :lol: :lol: tak jak to nasze gadusianie Czasami dopiero po czasie okazuje się, że to co wydawało się beznadziejne, wyłącznie stresujące, pozbawione dobrych stron obraca się w ten sposób, że niesie ze sobą pozytywne zmiany...i człowiek staje się :D :D :D ..
Miłego dnia . :kwiat: :kwiat:
forumowicz

Post autor: forumowicz »

Witam :)
Na weekend każdy zaglądnie i coś nie co skrobnie z Nas,a że nie raz się jest nie obecnym to nie zawsze można być wszędzie ;)
Lecz kiedy przyjdzie ten czas,że trzeba będzie sobie porozmawiać to wtenczas będziemy zawsze tu i tam :)
Miłego dnia :)
Pozdrawiam
Awatar użytkownika
eluunia
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 23 lut 2013 16:44

Post autor: eluunia »

No właśnie jeszcze parę godzin i już weekend :D :D ...torba spakowana czeka ...jak ja lubię tam spędzać czas ...to strony mojego dzieciństwa....moja młodość ...już nie mogę się doczekać :D kiedy skończę pracę :( :)
Awatar użytkownika
gorkaa
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 23 lip 2010 10:57
Oddział NFZ: Podkarpacki
Staż sanatoryjny: 5

Post autor: gorkaa »

O kurcze!!!! pomyliłam pory. To 12.00 w południe a nie o północy. :mrgreen: pozdrawiam
Awatar użytkownika
andrzej1955
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Goreczko,i tak masz N-kę na wczorajszej sesji ;) :lol: pozdrawiam Całusińskich :) :lol:
ODPOWIEDZ