Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Poczytałam
Dziś rano o 8.30 u mnie na termometrze w słońcu +30, ok.13.00 już w cieniu +29..zrobiłam sobie spacerek do babci - ledwo doszłam w ten upał - potem na cmentarz a pod wieczór zimne piwko na ławce pod blokiem z moimi kochanymi sąsiadami
Madziu chyba zrobię tak jak Ty
Andrzej co jak co ale sąsiedzi są zaje...fajni Można spokojnie wypić piwko, zrobić grilla i nikt nie robi afery z tego powodu. Nawet powiem więcej: nie rady posiedzieć samemu na ławce bo zaraz ktoś się przyłączy do pogaduch czy kawusi