kolejka do sanatorium 2014 rok

Tu umieszczamy tematy związane z kolejką i oczekiwaniem na wyjazd do sanatorium.
Beataa2702
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 27 mar 2014 21:22
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 5

Re: kolejka do sanatorium 2014 rok

Post autor: Beataa2702 »

Agnes :kwiat: ... dzwoń w piątek :) - pomyśl tylko cały weekend w spędzić w nieświadomości i gdybać sobie ..... a dzień jak dzień - może akurat będzie to ten szczęśliwy - czego życzę z całego :serce:
ibizka wielkopolska
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 01 gru 2012 20:00
Podziękował: 2 razy
Podziękowano: 2 razy

Post autor: ibizka wielkopolska »

http://www.polskieradio.pl/42/273/Artyk ... -koszt-NFZ Może tam pojedziemy?? Kto do towarzystwa?
Beataa2702
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 27 mar 2014 21:22
Oddział NFZ: Lubelski

Post autor: Beataa2702 »

ibizka :kwiat: :lol: :lol: :lol: ... w tym kraju, to ja bym tak bardzo im nie ufała, bo rachunek może okazać się przykry do pokrycia z własnej kieszeni - a skoro już temat: to osoby które wyjadą po 1 października dopłacą więcej do zakwaterowania i wyżywienia - tak wygląda bezpłatne leczenie w naszym kraju - to ja tak sceptycznie na razie do tych wyjazdów zagranicznych :)
iwcia
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 15 mar 2012 13:55
Oddział NFZ: Dolnośląski
Staż sanatoryjny: 4

Post autor: iwcia »

A ja jeszcze mam duzo do zobaczenia i zwiedzenia w naszym pieknym kraju. :)
Mamy tyle wspaniałych zakątkow, że życia mi nie starczy by wszystkie na własne oczy obejrzeć i własnymi rękami dotknąć.
"Cudze chwalicie.....", nie umniejszając wartości zagranicznych kurortów.To jest moje skromne zdanie :)
Pozdrawiam :kwiat: :kwiat:
Awatar użytkownika
malgorzatas
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 16 lis 2013 14:16
Oddział NFZ: Wielkopolski
Staż sanatoryjny: 6
Podziękował: 1 raz
Podziękowano: 2 razy

Post autor: malgorzatas »

iwcia pisze:A ja jeszcze mam duzo do zobaczenia i zwiedzenia w naszym pieknym kraju. :)
Mamy tyle wspaniałych zakątkow, że życia mi nie starczy by wszystkie na własne oczy obejrzeć i własnymi rękami dotknąć.
"Cudze chwalicie.....", nie umniejszając wartości zagranicznych kurortów.To jest moje skromne zdanie :)
iwcia :kwiat: szacun i jestem pod wrażeniem..podpisuje sie pod tym co napisałaś w 100%..nasza Polska jest wspaniała..ale jak ktoś moze podróżować i zwiedzać inne kraje,jak juz wszystko zobaczył u nas co piękne i wspaniałe ..to tylko moge im przyklasnąć..pozdrawiam i wszystko juz czytałam ;) :kwiat:
Awatar użytkownika
ewasz
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 10 mar 2014 20:44
Oddział NFZ: Śląski
Podziękował: 47 razy
Podziękowano: 51 razy

Post autor: ewasz »

Agnes pisze:Dziunia60, iwcia,
to jest tak : chciałabym a boję się :oops: ja też w przesądy nie wierzę ale szczęścia to ja chyba nigdy nie miałam więc stąd moje obawy :roll: no cóż do jutra do 14 mam czas żeby podjąć decyzję :? dziękuję za wsparcie forumowe koleżanki :kwiat:
Agnes, do odważnych świat należy a te ciche myszki to zawsze w kącie siedzą :roll: ;)
Dzwoń i nie oglądaj się na nic a ze szczęściem to jest tak, że w końcu się obraca i może to właśnie jest ten czas dla Ciebie :lol:
Korzystaj z okazji i do przodu dziewczyno :lol:
Powodzenia, trzymam kciuki :serce: :kwiat: :kwiat:
Awatar użytkownika
ewasz
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 10 mar 2014 20:44
Oddział NFZ: Śląski
Podziękował: 47 razy
Podziękowano: 51 razy

Post autor: ewasz »

malgorzatas pisze:
iwcia pisze:A ja jeszcze mam duzo do zobaczenia i zwiedzenia w naszym pieknym kraju. :)
iwcia :kwiat: szacun i jestem pod wrażeniem..podpisuje sie pod tym co napisałaś w 100%..nasza Polska jest wspaniała..ale jak ktoś moze podróżować i zwiedzać inne kraje,jak juz wszystko zobaczył u nas co piękne i wspaniałe ..to tylko moge im przyklasnąć..pozdrawiam i wszystko juz czytałam ;) :kwiat:
I ja się podpisuję bo jestem tego samego zdania co Wy :D
Awatar użytkownika
grazynamackowiak
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 11 maja 2014 19:33
Oddział NFZ: Wielkopolski
Podziękował: 31 razy
Podziękowano: 31 razy

Post autor: grazynamackowiak »

Witam czytam wasze posty oczekujecie na wyjazd sanatoryjny ja musze oczekuje na przyjecie do szpitala sprawy operacyjne zaraz z oddziału klinicznego sobie załatwie wyjazd do szpitala uzdrowiskowego może będe wcześniej niż wasza kolejnośc pozdrawiam oczekujących na kuracje.Czas pokaże co będzie dalej .
mariola561
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 12 maja 2014 19:44
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 2

Post autor: mariola561 »

Witam milutko i cieplutko :D :D :kwiat:
i wreszcie dostalammmmmmmmmmmmmmmm :D
Awatar użytkownika
malgorzatas