Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Nie obrażaj się, nie miałem nic złego na myśli, daleki jestem od tego. Bardzo dobrze, że pytasz . Kto pyta nie błądzi . Jeszcze nie zdażyło mi się aby na recepcji robiły problemy jeśli wcześniej poprosisz byle by to nie był powrót nad ranem. Co do wekendów to na pewno można dostać przepustkę. Czasem trzeba załatwić z lekarzem dyżurnym lub z siostrą przełożoną.
Ostatnio zmieniony 15 cze 2014 13:44 przez jan19557, łącznie zmieniany 1 raz.
A nie przypadkiem Grunwaldzka 20.
Jan odpowiedziałem Ci wcześniej,wiem ale chodziło mi jak jest w Stegnie i pytanie kierowałem do właściwej osoby,jakbym chciał Ci je zadać to bym napisał.
Godzina policyjna o 22. Zamykają bramę wejściową na ośrodek, ale jak się ładnie poprosi dziewczyny w recepcji /a panowie to potrafią/ to można wrócić później.
marzenn60 pisze:Godzina policyjna o 22. Zamykają bramę wejściową na ośrodek, ale jak się ładnie poprosi dziewczyny w recepcji /a panowie to potrafią/ to można wrócić później.
Dziękuje za odpowiedź Marzenn
Jan nie obrażam się i nigdy tego nie robie.