Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
jan19557 pisze:A jak daleko do Ostródy? Miło, że próbujesz wspomagać kolegów. W jakich barach jest najlepsza muza?
Do Ostródy 45
A jeśli chodzi o lokale na potańcówki, to w Stegnie wyboru wielkiego nie ma, niestety. Ale w sezonie letnim na pewno parkietoterapia będzie ogólnodostępna
jan19557 pisze:Gdzie jest napisane, że po 22 masz spać?
Spać niekoniecznie, ale POWRÓT do sanatorium chyba wg regulaminowej godziny... Obowiązuje chyba cisza nocna, prawda?
Z tego co słyszałam i czytałam... Bo w sumie będę jechała do sanatorium po raz pierwszy
Przesłodzić? Zrobiłam sobie dzisiaj po godzinie 18-stej ucztę truskawkową... W sumie cały dzień nie jadłam więc chyba należało mi się... Ale bez cukru i śmietanki...
Mam nadzieję, że nie boisz się tego typu kobiet, które posiadają sporą garść walorów ducha, ciała i rozumu
Dobranoc