STEGNA-FALA 30.07.2014

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Awatar użytkownika
jan19557
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 15 sie 2012 13:01
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 22
Podziękowano: 3 razy

Re: STEGNA-FALA 30.07.2014

Post autor: jan19557 »

Justi pisze:Ja też nie śpię i mogłabym Ci trochę pomóc? ;) Żadnej pracy się nie boję ... ;) Jak ta Irenka Kwiatkowska z "Czterdziestolatka" :)
Dzięki za chęci ale układanie glazury i malowanie to robota nie dla ciebie.
Awatar użytkownika
jan19557
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Alek pisze:Witam Pięknie :)
Każdej z osobna buziaka zasyłam Pani oraz mały prezencik na noc świętojańską zostawiam :kwiat: :kwiat: :kwiat:
Miłego dzionka życze :)
Pozdrawiam
Alku jak tak będziesz wszystkie całował to usta mogą nie wytrzymać a i zazdrość u niektórych możesz wywołać. Jeśli rozdajesz prezenty to nie zapomnij o mnie.
forumowicz

Post autor: forumowicz »

Janek trzeba będzie spróbować i wtenczas się przekonam czy usta wytrzymają tyle całusów ;) a jeżeli jakaś waćpanna jest zazdrosna to niech poczeka na swoją kolej,nie gardze żadną kobietą zwłaszcza,że u Mnie kobieta była i jest numerem jeden. Wspomniałeś o prezencie dla Ciebie przykro Mi,ale wole kobiety obdarowywać prezentami z mężczyznami to moge rozmawiać.
Awatar użytkownika
jan19557
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

To bardzo dobrze bo to cecha prawdziwego faceta tle że ja lubię z innym facetem usiąść przy stole i trącić kropelkę czegoś mocniejszego. Jednak bym skłamał gdybym powiedział, że nie lubię całować facetów tyle, że są to dwa moje wnuki, których uwielbiam.
forumowicz

jan19557 pisze:To bardzo dobrze bo to cecha prawdziwego faceta tle że ja lubię z innym facetem usiąść przy stole i trącić kropelkę czegoś mocniejszego. Jednak bym skłamał gdybym powiedział, że nie lubię całować facetów tyle, że są to dwa moje wnuki, których uwielbiam.
W pełni Cię rozumiem i mamy podobnie tylko,że niestety nie trące kropelki w pełni słowa znaczeniu,wole jakiś sok. Nie mam jeszcze wnuków i jak na razie nie zapowiada się bym je miał,a wtenczas to będe szczęśliwy jak Ty Janku :)
Awatar użytkownika
jan19557
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Obyś tego doczekał bo to największe szczęście w życiu jakie może spotkać człowieka.
forumowicz

jan19557 pisze:Obyś tego doczekał bo to największe szczęście w życiu jakie może spotkać człowieka.
Chciałbym Janku nie przecze,wiem jacy moi rodzice byli dla swoich wnuków i prawnuków. Ja niestety nie znałem swoich dziadków ani babć :( moje rodzeństwo owszem miało to szczęście w poznaniu ich :)
Awatar użytkownika
jan19557
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Przykro mi z tego powodu ale czasem tak bywa. Nikt nas nie zapewniał, że życie będzie usłane różami. :(
forumowicz

jan19557 pisze:Przykro mi z tego powodu ale czasem tak bywa. Nikt nas nie zapewniał, że życie będzie usłane różami. :(
Dziękuje. Wiem,że tak jest i nie raz ma się pod górke niż z górki,ale póki żyjemy cieszmy się tym faktem ponieważ za sto lat nie będzie nas.
Awatar użytkownika
teśka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 29 paź 2011 19:58
Oddział NFZ: Warmińsko-Mazurski
Staż sanatoryjny: 6

Post autor: teśka »

jan19557 pisze:Przykro mi z tego powodu ale czasem tak bywa. Nikt nas nie zapewniał, że życie będzie usłane różami. :(
:lol: :lol: A ja zawsze powtarzam, że moje życie usłane jest różami... Tylko zastanawiam się, kiedy będę mogła stąpać po płatkach bo jak na razie, to w większości trafiam na ciernie :(
ODPOWIEDZ