Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
ja w tym przypadku stawiałabym " na duże oczy" a nie na plecy hhheee .[/quote]......szkoda Goreczko że nie widziałaś moich jak usłyszałam w telefonie ...wracajcie ale co tam 5km w super towarzystwie ...nawet i ten sernik przeboleje
eluunia pisze:ja w tym przypadku stawiałabym " na duże oczy" a nie na plecy hhheee .
......szkoda Goreczko że nie widziałaś moich jak usłyszałam w telefonie ...wracajcie ale co tam 5km w super towarzystwie ...nawet i ten sernik przeboleje [/quote]
za te 5 km Eluniu i Biedroneczko jesteście wielkie!!!