ŚLĄSKI - NFZ kolejka

Tu umieszczamy tematy związane z kolejką i oczekiwaniem na wyjazd do sanatorium.
forumowicz

Re: ŚLĄSKI - NFZ kolejka

Post autor: forumowicz »

Ja to chyba jakaś dziwna jestem ;) :lol: :lol: :lol: wszystko jedno gdzie byle wcześniej niż wywróżył kochany NFZ....a o zwroty będę dzwonić , chociaż tu już bardziej sceptyczna jestem :roll: :roll: potrzebuję dwa miejsca a o to.... to i w zimie trudno a ja chcę :!: :!: :!: LATEM :!:
stokrotka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 23 sty 2012 18:52

Post autor: stokrotka »

smuga ! czarno to widzę :lol: :lol: :lol: wszyscy chcą LATO! a ja też na lato liczę _ zadowolę się jednym skierowaniem :roll: byle nie w kierunku wschodnim ,bo tam nie mam jak dojechać.Proszę o zachód :lol: :lol: stamtąd ciepło przyjdzie szybciej niż ze wschodu :lol: To maj _ jak najbardziej poproszę 8-) 8-)
forumowicz

Oj Stokrotko :kwiat: fajne mamy marzenia :D Poczekamy nie cały roczek i sie zobaczy :!: .....może tym razem się nam trafi ta wygrana :lol: :lol: :lol:
anusiaa
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 28 sty 2012 20:52
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 4
Podziękowano: 1 raz

Post autor: anusiaa »

Witam serdecznie.Numerki powoli schodzą w dół dzisiaj 100000.Pozdrawiam
renia54
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 08 lut 2014 15:24
Staż sanatoryjny: 1

Post autor: renia54 »

Witam wszystkich na tym forum :serce: i zapisuje się na czekanie z wami :kwiat: a mam jeszcze tego trochę bo na dzień dzisiejszy mam 90745 :( ale będę próbować ze zwrotów ale chyba będzie trudno bo potrzebuje dwa miejsca :) ,
baron14
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 26 cze 2014 01:22

Post autor: baron14 »

Witam wszystkich w kolejkowiczów jak POkolesie nie rozkradną do reszty wszystkiego to najwcześniej w maju 2016 pojadę z NFZ gdzieś na kurację :lol: Teraz żyję dniem dzisiejszym bo od 3 września będę w Iwoniczu się kurował . Morze dzięki temu wystoję w tej kolejce do 2016 :lol: :lol: :lol: :lol: Pozdrowienia dla wszystkich kolejkowiczów :D :D
wlahhh
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 15 lut 2014 09:12
Staż sanatoryjny: 3

Post autor: wlahhh »

stokrotka pisze:
anusiaa pisze:Witam z nr 100129,ma ktos podobny?
Niby mam podobny -100606 --czekamy nadal i dłuuugo sobie poczekamy -oj długo ! :lol: :lol: :lol: :lol:
Do tego czasu , to już nie będzie NFZ-etu :D Tylko prywatnie :lol: :lol: :lol:
Awatar użytkownika
jacky6
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 05 mar 2014 14:39
Staż sanatoryjny: 8
Podziękował: 34 razy
Podziękowano: 36 razy

Post autor: jacky6 »

jacky6 pisze:miesięczne podsumowanie trudu NFZ...
od 23.04 do 23.05 ubyło 4.270 numerków
przybyło na przeglądarce zawiadomienie o roli inicjatywnej Departamentu Służb Mundurowych...
tym razem pokusiłem się o kwartalne podsumowanie pracy licznika...
wykazał on postęp od 03.04 do 03.07 aż 10.000 numerów co daje w tym okresie średnią miesięczną ca 3.333 numerki...
...
ubył natomiast ze stronki NFZ przesławny Departament Służb Mundurowych...

:mrgreen: :ugeek:
Yoko91
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 18 cze 2012 18:08

Post autor: Yoko91 »

Witam kolejkowiczów :) ustawiam się do kolejki z kosmicznym numerem 106 tyś. czas oczekiwania 26 miesięcy.
forumowicz

Witaj Yoko91 :D No, no , rekordowe numerki funduje nam NFZ :mrgreen: Ja mam wątpliwości czy fundusz się wyrobi w tych swoich prognozach :roll: :roll: Średnia miesięczna jak na razie wychodzi u mnie tak około 2500 z 5 miesięcy :twisted: :shock: Yoko ile czekałaś na złożenie wniosku od ostatniego wyjazdu , bo różnie w tym naszym śląskim bywa :roll: Pozdrawiam :kwiat: :kwiat:
ODPOWIEDZ