Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Violet ,Dzi ,Selene ....inni liczę na Wasza podpowiedż ,wszak po raz pierwszy mam zamiar skorzystać z takiego wyjazdu...a co jak się bawić to się bawić
Kruszynko
...teraz najlepszy czas na sercową kurację. W tytule sanatorium, znasz ich przecież wiele. Zapomniałem w jakim regionie
mieszkasz, bo z rozdygotanym sercem chyba jak najkrócej podróżować, szczególnie w takich warunkach pogodowych.
W centralnej, bardziej wschodniej Polsce polecają Nałęczów, w którym specjalizują się leczeniem układów krążenia.
I tu zastanawiam się co autor miał na myśli zakładając ten temat. Czy to oczekiwanie wskazówek do "dobre sanatorium - z dobrymi warunkami" to medyczne uwarunkowania, a może serducho oczekuje pomocy uczuciowo- -emocjonalnej ?
DZI ,ja mieszkam w lubelskim ,tylko nie Nałeczów ja chcę dalej .Hm autorka tego tematu ,czyli ja szukam podpowiedzi odnośnie w miarę komfortowego obiektu ,ja tak bardzo rozdygotanego serduszka nie mam i dojadę do Kołobrzegu np .Ponieważ wyczytałam sporo na temat wyjazdów z ZUS i własnie jutro jadę do mojego przystojnego kardiologa i niech pisze wsio do ZUS
Kruszynko swoim osobistym urokiem, ale z tłukącym serduszkiem na pewno skłonisz swego przystojniaka do wystawienia skierowania, które uspokoi Twoje "rozdarcie" duszy, poprawi samopoczucie. Wiemy jak obok medycznych przesłanek ważna jest psychika.
A Tobie, taka romantyczna duszyczko niech serduszko już nie boli....
Jedź tam gdzie Ci serduszko podpowiada... Tam gdzie będzie ktoś, kto pomoże Twojemu sercu jeszcze bardziej
zwiększyć tętno, a medycy zadbają by "pompka" tłoczyła krew jak osiemnastolatce.
Czytający naszą wymianą - z przymrużeniem oka - opinii przy wyborze dobrego sanatorium zwątpią.
Dla porządku proszę Kruszynko byś wystawiła swoją opinię konkretnemu uzdrowisku już z uzdrowionym serduchem po powrocie z leczenia. Pozdrawiam.