Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Mika70 pisze:oj biedulko
ale głowa do góry , szybko zleci , zobaczysz , ja miałam startowy nr;65.000 i nie wiem kiedy zleciało
ściskam
Damy rade:-) wpisze sie po Nowym Roku na 2015 r i bede czekala teraz mam:-) wyjazd:-) potem ferie tez wyjazd:-) i bede czekala na przydzial spokojnie:-) pozdrawiam i dziekuje za otuche:-)
Witam Kochani
Zaczynamy nowy tydzień Pogoda piękna, to i na sercu lżej .Mój termometr wskazuje już 31 stopni a jak u Was
Ciekawe, jak dzisiaj kolejka
Pozdrawiam cieplutko wszystkich czekajacych