Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Dubelek, wprowadziłam Ciebie w błąd, nie ma wifi pomyliło mi się z innym hotelem bo w tamtym roku duzo podróżowałam.Generalnie miałam problem z internetem w Białym Orle.Mam dość dobry internet w komórce ale w Iwoniczu w tatmtym roku nie było zasiegu sieci Play.Koleżanki które miały w T-mobile nie miały problemu.
Witam A właśnie że jest wi-fi w Białym Orle.Nie wiem jak jest z internetem mobilnym w Iwoniczu,bo nigdy z takiego nie korzystałem,natomiast podczas pobytu w Białym Orle miałem laptop i spokojnie serfowałem po sieci bezprzewodowej(wi-fi). Są dwa rodzaje sieci: mocniejsza-płatna i słabsza-darmowa.Oba rodzaje sieci zabezpieczone są loginem i hasłem (szczegóły na recepcji).Jedynym mankamentem sieci darmowej jest to,że co godzinę trzeba się logować. Także jeśli posiadasz laptop lub tablet nie będziesz musiał korzystać z kawiarenek internetowych,które nawiasem mówiąc też są w Iwoniczu
Żebyśmy się dobrze zrozumieli,ten darmowy internet nie jest ograniczony czasowo do godziny dziennie,tylko jest tak ustawiony,że po godzinie serwowania wyskakuje automatycznie strona "Uzdrowisko Iwonicz S.A."i trzeba ponownie wpisać login i hasło itd co godzinę.Także możesz korzystać 24/dobę jeśli będziesz miał czas i ochotę tylko co godzinę w miejsce login wpisujesz:bo,w miejsce hasło:bo(jak biały orzeł) Pozdrawiam
Wlasnie wrocilem z turnusu.coz moge powiedziec,w bialym orle jest [cenzura].ekipa dopisala,az zal bylo wyjezdzac,z poczatku sie balem ale juz na drugi dzien czulem sie jak ryba w wodzie,najwazniejsze ze pogoda dopisala.ogolnie iwonicz jest piekny!!!Pozdrawienia dla Bozenki z recepcji [cenzura] babka i Zosi ze stolowki:)nastepne sanatorium jak dostane to odrazu wybieram Orla o ile bedzie taka mozliwosc...nawiasem mowiac do teraz mam pecherze od baletow w Krakowiaku:)
Miło że miałeś udany pobyt w sanatorium,
ja w sierpniu jadę do sanatorium - nie jest to moje pierwsze sanatorium - ale mam tremę jak bym miała pierwszy raz jechać.