DOBRE SANATORIUM-DOBRE WARUNKI

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
danna55
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 03 lip 2012 19:42

Re: DOBRE SANATORIUM-DOBRE WARUNKI

Post autor: danna55 »

Witam,serdeczne dzięki za informację.
Pozdrawiam
Zosia
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 29 gru 2009 15:33
Oddział NFZ: Podlaski
Podziękował: 63 razy
Podziękowano: 55 razy

Post autor: Zosia »

Witam, a gdyby tak wybierać Continental czy Lwigród co poradziliby znający Krynicę ?
danna55
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 03 lip 2012 19:42

Post autor: danna55 »

Witam,osobiście wybrałabym Continental.Wprawdzie nie byłam w nim tylko w sanatorium obok.Było to ładnych parę lat wstecz,ale słyszałam ,że obiekt jest po remoncie no i jest basen.Praktycznie wszędzie dość blisko,no i na forum raczej dobrze się czyta o Continentalu.
Pozdrawiam i życzę miłego wypoczynku.
forumowicz

Post autor: forumowicz »

Podpowiedzcie proszę gdzie w Ustroniu Górskim oczywiscie można nie za droga a fajnie pomieszkać ,tak gdzieś w pobliżu Równicy :?: :?: Mam na myśli sanatoria stateczki ;) a może kwatery prywatne :) Dziekuje za wszystkie namiary. :)
Zosia
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 29 gru 2009 15:33
Oddział NFZ: Podlaski
Podziękował: 63 razy
Podziękowano: 55 razy

Post autor: Zosia »

Witaj Kruszynko :) Ja polecałabym Zameczek . Mieszkałam tam 2 lata wstecz. Na zabiegi do równicy blisko, karczma kilka kroków w dół, miejsce idealne 8-) . Fajnie jest u Ewy ale tam pokoje tylko 2 os. i płacić trzeba x 2 i "Pod 5" ale tu już do Równicy dalej. Warto zapoznać się z ofertą hotelu Ziemowit. Pozdrawiam :)
forumowicz

Witaj Zosiu :) bardzo dziekuje za podpowiedż zaraz przejrzę ten obiekt :)
Pozdrawiam bardzo serdecznie :)
P.S może ktoś poleci coś jeszcze ;) :)
forumowicz

Może jeszcze ktoś podpowie coś w temacie :roll: :) dziekuję :)
forumowicz

Witam kruszynka1958 :) Polecałbym Polanice Zdrój-Wielką Pieniawe,choć z drugiej strony wolałbym żebyś pojechała ze mną do Szczawna :) Wróciłem niedawno i jestem pod ogromnym wrażeniem. Pogoda piękna i zabiegi w sam raz oraz kolorowa fontanna w weekend,zabawa w Zdrojowej lub Merlinie ;) Pozdrawiam Serdecznie.
forumowicz

Witam Alek :) tak mi przykro ,ale ja jeżdzę sama :oops: ale za radę bardzo dziękuję :roll: :)
Lary
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 28 lut 2012 16:10

Post autor: Lary »

Polecam Kudowę z pięknym Zameczkiem a w nim basen Słoneczne termy z wodnymi masażami, natryskami po prostu XXI wiek -ja tam byłam z NFZ ale ZUS -u chyba tam nie ma. A w ogóle obiekt ten ma wkrótce przejść na komercję więc miałam szczęście tam być i jeszcze mieć taką pogodę przez 21 dni jak w Egipcie.
ODPOWIEDZ