kołobrzeg

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
baron14
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 26 cze 2014 01:22

Re: kołobrzeg

Post autor: baron14 »

sylw13 pisze:ale "zamieszałam"... Nic się nie stało :) istotnie zależy mi na towarzystwie Pani, która lubi tańce. Byłam już w sanatorium i wiem, że można trafić na różne osoby. Postanowiłam więc pomóc losowi - może uda mi się poznać kogoś z podobnymi zainteresowaniami. Mój turnus zaczyna się 23-go września. Pozdrawiam :)
sylwi spoko wiemy żeś lubisz facetów ale do pokoju tylko kobietę dołożą , życzę fajnej koleżanki w pokoju , super towarzystwa do spacerów , tańca , wyjścia na piwo , super zabiegów jak i pogody słonecznej :kwiat:
Awatar użytkownika
medi
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 22 lip 2011 15:26
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 6

Post autor: medi »

sylw13 pisze:ale "zamieszałam"... Nic się nie stało :) istotnie zależy mi na towarzystwie Pani, która lubi tańce. Byłam już w sanatorium i wiem, że można trafić na różne osoby. Postanowiłam więc pomóc losowi - może uda mi się poznać kogoś z podobnymi zainteresowaniami. Mój turnus zaczyna się 23-go września. Pozdrawiam :)
Sylw13 ja też za każdym razem martwiłam się z kim mnie ulokują na te 21 dni :oops: Raz była to wielbicielka telewizji "Trwam" ,drugim razem pani nie znosząca zapachu wędzonej ryby :o :o :o ale jakoś się dogadałyśmy i ... na szczęście obie uwielbiały taniec :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:Nie martw się jak nie współlokatorka to sąsiadka ,zawsze się znajdzie towarzystwo by wyjść na tańce :D :D
Awatar użytkownika
Anna-K
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 01 lip 2014 19:20
Oddział NFZ: Małopolski
Staż sanatoryjny: 9

Post autor: Anna-K »

Witam!
Oj to szkoda,że nie skierowano mnie do Kołobrzegu bo bardzo lubię tańczyć.Myślę,że nie będziesz miała problemów z poznaniem osoby lub osób które nadają na tych samych falach.Byłam w Kołobrzegu 02.2013,a teraz jadę do Świnoujścia w październiku.
sylw13
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 04 gru 2012 20:13
Oddział NFZ: Zachodniopomorski

Post autor: sylw13 »

chętnie dałabym się przeprosić ;) Dziękuję za szczere i życzliwe odpowiedzi :) świat byłby lepszy gdyby ludzie byli lepsi. Pozdrawiam.
Awatar użytkownika
Suzen
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 26 kwie 2014 07:56
Podziękował: 65 razy

Post autor: Suzen »

Sylw 13 masz skierowanie do bardzo dobrego sanatorium i w znanym kurorcie .To jest to. 8-) Elegancka kawiarenka z tańcami jest na miejscu.Zachęcam również do odwiedzenia innych lokali tanecznych w uzdrowisku np Ikar czy Bałtyk. :)
Życzę przede wszystkim udanej kuracji i miłej osóbki w pokoju lubiącej tańce.To ważne mieć wspólne zainteresowania :D
Pozdrawiam :kwiat:
Awatar użytkownika
malgorzatas
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 16 lis 2013 14:16
Oddział NFZ: Wielkopolski
Staż sanatoryjny: 6
Podziękował: 1 raz
Podziękowano: 2 razy

Post autor: malgorzatas »

Sylw 13:-) bardzo duzo i ciekawych imprez n powietrzu cid czeka:-) widzialm program na sierpien:-) oj bedzie sie dzialo:-) zeby tylko czasu wystarczylo:-) idz prosze do portu jachtowego:-) tam graja juz od 19h:-) mozna cos zjesc i potanczyc:-) ja tam byla jak tylko moglam:-) super sprawa:-) pozdrawiam i zycze udanej kuracji:-)
urszula12
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 29 lip 2014 20:01

Post autor: urszula12 »

Witam jade z mezem pierwszy raz do Meska czy ktos moze mi powiedziec jak wyglada sprawa parkingu czy jest platny i ile kosztuje i czy moze jest jakas znizka dla ewerytow
ODPOWIEDZ