Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Pakuj się i nie marudź, musisz być przygotowany na 102, dziewczyny lubią by mężczyzna miał ciuszki na każdą okazję
Obuwie też
Szczęśliwej podróży, miłego spotkania, dobranych zabiegów i wszystkiego najlepszego
Pozdrawiam wszystkich wyjeżdżających - bawcie się dobrze
Alek pisze:Dobra,dobra jeszcze zdąże,wiem co dziewczyny lubią,a czego nie
Jeszcze nie marudze,może będe jak przyjdzie wyjeżdżać
Dziękuje za miłe słowa Ewa
Alek pisze:Dobra,dobra jeszcze zdąże,wiem co dziewczyny lubią,a czego nie
Jeszcze nie marudze,może będe jak przyjdzie wyjeżdżać
Dziękuje za miłe słowa Ewa
Ok, ok
Jestem grzecznym misiem
Dobranoc Wszystkim i do zobaczenia na miejscu. Trzymajcie się.
Kłaniam się nisko.
Jaka tu cisza,jak makiem zasiał
Czy już wszyscy wyjechali ,czy nie mają czasu żeby tu zajżeć
A ja czekam ,aby wsiąść do pociągu byle jakiego nie dbać o bagaż.........
Wszystkim życzę szczęśliwej drogi i dotarcia na czas
Witam wszystkich ponownie, bo straszna cisza na forum. Mam nadzieję, że wszyscy wrócili w lepszym zdrowiiu, bo było fajnie i wesoło jak opisuje jan. Mieliśmy piękną pogodę a to najważniejsze. Więcej opisałam na stronie ogólnej. Pozdrawiam serdecznie.
Witam Jolcia8a
Czytałem Twoją opinie na temat "FALA" Miło, że coś napisałaś ponieważ od mojego powrotu jak przeczytałem skończono budować tężnie czytałem również opinie Janka, napisalście podobnie jak Ja czyli jesteście zadowoleni z pobytu jak rozumiem
Pozdrawiam