Narząd ruchu - Gryf ; Połczyn Zdrój

Rehabilitacja narządu ruchu. Sanatoryjne leczenie chorób stawów, kręgosłupa, ograniczenia ruchowe, stany pourazowe stawów i kości.
pogodynka
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 14 lut 2012 18:03
Oddział NFZ: Warmińsko-Mazurski
Staż sanatoryjny: 1

Narząd ruchu - Gryf ; Połczyn Zdrój

Post autor: pogodynka »

Czy ktoś z Was może wyrazić opinie nt. tego sanatorium ????
Awatar użytkownika
dziunia60
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 18 sty 2013 11:15
Oddział NFZ: Mazowiecki

Re: Narząd ruchu - Gryf ; Połczyn Zdrój

Post autor: dziunia60 »

Gryf jest bardzo dużym sanatorium,na początku można się zagubić.Ja byłam w zeszłym roku.pokoje są po remoncie, 1,2 i 3 osobowe.W pokoju lodówka,(telewizor i czajnik odpłatnie).Ręczniki , szlafrok i suszarka nie zawsze,nie wiem od czego zależy?Najlepiej zadzwonić i zapytać czy jest.Szlafrok jest bardzo przydatny bo jest dużo mokrych zabiegów to najlepiej w szlafroku bo nie trzeba się ubierać i rozbierać bez przerwy a wszystkie zabiegi sa na miejscu.Jest też basen kryty i zewnętrzny. potańczyć też jest gdzie(można na miejscu nie wychodząc z budynku albo na zewnątrz.Park zdrojowy piękny jest gdzie spacerować.Jeśli jeszcze chcesz coś wiedzieć to pytaj chętnie odpowiem.Pozdrawiam i miłego towarzystwa i trafionych zabiegów. polecam zawijania borowinowe,kąpiele solankowe i ćwiczenia w basenie.
pogodynka
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 14 lut 2012 18:03
Oddział NFZ: Warmińsko-Mazurski
Staż sanatoryjny: 1

Post autor: pogodynka »

Dziekuję bardzo za tak szybki odzew :)
Mam nadzieję , ze miło spędze ten miesiąc . Co do pokoju nie spodziewam się luksusów , bo ja mam skierowanie do szpitala uzdrowiskowego.
Mam tylko nadzieję , że będzie znośnie .... no i że znajdzie się ktos miły do pogadania . Na zbyt wielu rówiesników nie licze .... bo jestem dosyc młoda , ale na szćzescie lubię towarzystwo starszych , dojrząłych ludzi :) z pewnością możecie liczyć na moją relację .
Awatar użytkownika
dziunia60
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 18 sty 2013 11:15

Post autor: dziunia60 »

W Gryfie są też kuracjusze z ZUS więc można spotkać w różnym wieku.Młodzi też są.Pozdrawiam i życzę fajnego towarzystwa :)
ewiko
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 10 lut 2013 07:07
Staż sanatoryjny: 8
Podziękowano: 1 raz

Post autor: ewiko »

Pogodynko, oddział szpitalny w ostatnich miesiącach był remontowany, więc z całą pewnością wszystko bedzie OK.
pogodynka
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz