Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Oczywiście masz rację - powinno być "12 lipca" - taką datę mam na potwierdzeniu. Mam zalecony klimat nadmorski.
Dziś to już 224 i mam cichą nadzieję, że to będzie wrzesień
Halinko a Ty jaki masz profil Może nam się uda razem
Witaj Selene ja mam profil Reumatologia i ja czekam z NFZ .. a Ty pewnie z ZUS bo po szpitalne daje ZUS w mojej kolejce ubywa dziennie około 100 osób , ja też mam w skierowaniu nad morze ale zobaczymy moja kolejka na dziś to 3870 to jeszcze może potrwać ..... mam ochotę zadzwonić i spytać ale jak się okaże że mi dadzą wcześniej to jeszcze nie jestem przygotowana ..... na razie tylko duchowo się szykuję .... pozdrawiam i życzę miłego wieczoru ..........
Jeszcze raz witam Cię Selene przeczytałam na innym forum że byłaś już w Ustce ja też byłam w Perle a TY ? ale już bym tam nie chciała ..... szkoda że Cię nie ma byśmy pogadały - może jutro nam się uda pa ....
Ja ma skierowanie z NFZ-tu ale poszpitalne dlatego tak "kolejka" ma krótszy "ogonek"
Na dziś to już nr 192 czyli od 12 lipca "zeszło" 285 i wyszła średnia ca 17. Jak tak będzie schodzić to wyjadę w sierpniu czego bym bardzo nie chciała.
Halinko moje pierwsze w życiu sanatorium to była "Perła" w Ustce, do której wróciłam kilka lat później ale byłam w "Radości".
Witaj Selene fajnie że się odzywasz do mnie a możesz mi napisać kiedy byłaś w tej Perle może już byłyśmy razem ha ha ha ............... mnie się nawet tam podobało ale drugi raz bym nie chciała tam trafić ...ja byłam w lutym mróz był okropny pozdrawiam i do zobaczenia
Witam! Ja również jestem z Łodzi i potwierdza się wyliczenie "Kobutka" . Złożyłam wniosek w połowie marca 2012r z nr 38138 a po czterech miesiącach mam nr 29278 czyli ubywa mniej więcej ok. 100 numerków dziennie (ale naliczane tylko w dni robocze). Pozdrawiam
Witam wszystkich oczekujących ! Przyłączam się do Was w oczekiwaniu na przydział, mój termin jest bardzo odległy dopiero mam 29tyś.z hakiem.Jestem z małopolski więc z Waszych wypowiedzi wynika że tutaj czeka się najdłużej ,ciekawe dlaczego?
Proszę mi powiedzieć czy na czas oczekiwania ma wpływ profil skierowania,czy ma znaczenie, że jest to np.reumatologia czy np.endykrynologia?
Pozdrawiam
samanto nie wiem jak to zrobiłaś że masz taki mały numerek w kolejce,ja tez jestem z małopolski i dostałam numer 46000,za 3 miesiące zszedł do 40000 wiec ciesz się że masz tak blisko pozdrawiam