Czerniawa Zdrój od 22.08

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Awatar użytkownika
Czarna75
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 09 lip 2014 09:41
Oddział NFZ: Dolnośląski
Staż sanatoryjny: 0

Re: Czerniawa Zdrój od 22.08

Post autor: Czarna75 »

Niestety? No co Ty mówisz?! Jest dobrze!!! Godzinka i jesteś a tak byś musiała tłuc się pół Polski!!! :D :D
teresa59
Na forum od: 02 sie 2014 08:37
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 1

Post autor: teresa59 »

Witam!
Zazdroszczę, że koleżanka z Wałbrzycha ma rzut beretem do Czerniawy. jeśli chodzi o kilometry niby nie tak dużo ale dojazd koleją bardzo się wydłuża ze względu na przesiadki.Mam nadzieję, ze gra warta świeczki i pobyt i baza zabiegowa wynagrodzi nam te małe niedogodności .Wrócimy zdrowsze i sprawniejsze. Pozdrawiam: Teresa :P
Awatar użytkownika
Czarna75
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz

teresa59 pisze:Witam!
Zazdroszczę, że koleżanka z Wałbrzycha ma rzut beretem do Czerniawy. jeśli chodzi o kilometry niby nie tak dużo ale dojazd koleją bardzo się wydłuża ze względu na przesiadki.Mam nadzieję, ze gra warta świeczki i pobyt i baza zabiegowa wynagrodzi nam te małe niedogodności .Wrócimy zdrowsze i sprawniejsze. Pozdrawiam: Teresa :P
Nie będzie tak źle z tym dojazdem! Ale przyznaje, dojazd pociągiem i to z przesiadkami jest uciążliwy! A jeszcze z walizkami.....do przyjemności to nie należy! Powiedziała bym nawet, że to taka wymuszona siłownia! Ja mam co prawda troszkę dalej niż z Wałbrzycha, ale jadę samochodem. :D Z Wrocławia jedną osobę mogę zabrać! Pozdrawiam!! Anka :serce: :serce:
bonia
Na forum od: 03 sie 2014 18:32

Post autor: bonia »

No w sumie tez sie ciesze ze tak blisko mam bo mam problemy :oops: z kregoslupem a tez jade pociagiem z Walbrzycha...pozdrawiam :serce:
Awatar użytkownika
Czarna75
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz

bonia pisze:No w sumie tez sie ciesze ze tak blisko mam bo mam problemy :oops: z kregoslupem a tez jade pociagiem z Walbrzycha...pozdrawiam :serce:
Widzisz! Tym bardziej wyobraź sobie bieganie z peronu na peron z walizkami! Zgroza! A jeszcze jak masz problemy z "głównym słupkiem" tym bardziej! :serce:
Awatar użytkownika
Czarna75
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz

Dziewczyny....co to za milczenie? Wy nie mówcie, że już się pakujecie! ;) A może znajdzie się jeszcze ktoś kto jedzie w tym terminie! :D Pozdrawiam!! :serce: :serce:
bonia
Na forum od: 03 sie 2014 18:32

Post autor: bonia »

Hej hej! Czuwamy czuwamy :D a torba już prawie spakowana... :lol:
Awatar użytkownika
Czarna75
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz

bonia pisze:Hej hej! Czuwamy czuwamy :D a torba już prawie spakowana... :lol:
No to mi teraz dałaś porządnego kopa do działania Kochana! Ja jeszcze nawet torby nie mam! I nawet nie wiem czy znajdę taką, która pomieści moje wszystkie oczywiście niezbędne i mega potrzebne rzeczy!! :lol: Ale co tam.....w razie czego otworzę bagażnik i tam na pewno upchnę wszystko!!! :lol: :lol:
kam27
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 28 kwie 2014 15:58
Oddział NFZ: Wielkopolski

Post autor: kam27 »

hej. też jadę do Czerniawy w tym terminie:) jestem z Kępna.Pozdrawiam
Awatar użytkownika
Czarna75
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz

kam27 pisze:hej. też jadę do Czerniawy w tym terminie:) jestem z Kępna.Pozdrawiam
Hej! Coraz więcej nas!! Fajnie!! :D Pozdrawiam! Anka :serce: :serce:
ODPOWIEDZ