Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Witaj edjed, u mnie nr w przeglądarce byl 1081 kiedy ukazal sie przydzial, 4 tygodnie pózniej bylam juz w sanatorium.Z tego co inni piszą numer nigdy nie schodzi do 1, zwykle wcześniej już zawiadamiają.
Witam.
Ja w przeglądarce miałam numer ponad 20 tys., kiedy zostało określone miejsce i termin leczenia. Dziś dostałam potwierdzenie z NFZ. Tak więc za dwa miesiące jadę do Krynicy do san."Nad Kryniczanką". Wniosek był zarejestrowany w marcu 2011r.
do teresa 55 , jestem z śląskiego, z tego co słyszałam to ktoś miał 10 tyś i dostał przydział na wyjazd na wrzesień, dla mnie to zła pora, nie wiem poczekam ale w listopadzie nie chciałabym jechać, pozdrowienia
do anusiaa ,bardzo mi miło to mamy chyba podobna numeracje zobaczymy jak to u nas wypadnie, kiedy dostaniemy skierowanie i gdzie pojedziemy pozdrowienia
Witam chciałam też się podzielić wiadomością że mój wniosek też jest od maja 2011 r dziś mam numer 3100 i czekam z niecierpliwością na wiadomość o wyjeździe ale nie słyszałam ani nie czytałam nigdy żeby przy numerku 20 tys dostać skierowanie ? ale może w innych województwach tak się zdarza u nas nie jestem z Wielkopolski ............... może jest ktoś kto ma podobny numer do mojego to byśmy czekali wspólnie ......... pozdrawiam wszystkich czytających i piszących .... cieszę się bo coraz nas więcej na tym forum .....
No właśnie, co kraj to obyczaj. Poprzednio również 2 mies. przed wyjazdem znałam miejsce i termin. Ale czekałam tak jak wszyscy - 18 miesięcy.
Tak sobie myślę, że gdyby przy naszych nickach można było dodać skąd (tzn. z jakiego województwa) jesteśmy, łatwiej by było się dogadywać.