Klub Roże fiołki i aniołki

W tym dziale piszemy wyłącznie na temat spotkań, zjazdów, zlotów forumowiczów.
Awatar użytkownika
teśka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 29 paź 2011 19:58
Oddział NFZ: Warmińsko-Mazurski
Staż sanatoryjny: 6

Re: Klub Roże fiołki i aniołki

Post autor: teśka »

A ja bardzo ubolewam, że nie dane mi było do Was dołączyć :cry:
Ale mam nadzieję, że los da mi jeszcze taką możliwość :serce: :kwiat:
Awatar użytkownika
biedroneczka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 03 sty 2012 09:40
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 8

Post autor: biedroneczka »

Potwierdzam, że oprócz przepysznych rybek :D pierożki i szarlotka Elci były wyśmienite, tak jak i nasze spotkanie w Ciechu, podczas którego miały miejsce niespodzianki i okazje do świętowania :o :serce: . Za wszystkie wspaniałe chwile spędzone w gronie przyjaciół :serce: ( mogę to z przekonaniem powiedzieć) Serdecznie Dziękuję :kwiat: :kwiat: :kwiat:. A te nasze Rodaków Dzienne i Nocne rozmowy będziemy wspominać do... następnego spotkania ;)
... mam nadzieję, że tym razem w powiększonym nieco gronie o tych, których z różnych względów z nami tym razem nie było :serce:
bozenkagr
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 28 lut 2014 19:38
Oddział NFZ: Podkarpacki
Staż sanatoryjny: 10

Post autor: bozenkagr »

eluunia » 17 sie 2014 18:44
Wiecie... przyjechałam troszkę zmęczona :lol: :lol: ..ale gdy leżałam na leżaku tak sobie pomyślałam że fajnie się tak spotykać...i przebywać wśród ludzi którzy nie pozbawiają nas energii i siły :D dzięki którym człowiek nabiera siły i rozwija się jak kwiat :) Gdzie ranek go uśmiechem wita i nikt na nikogo krzywo nie patrzy i na dzień dobry zębami nie zgrzyta :lol: :lol:
To były super 3 dni .Dziękuję :serce:

Och, jak szkoda, że mnie tam nie było, tak pięknie piszesz o wspólnie spędzonym czasie. Takich spotkań sobie i Wszystkim życzę, takich które pozwalają ładować akumulatory na trudniejszy czas. Nie ważne miejsce i czas, ważni są ludzie. pozdrawiam :serce
Awatar użytkownika
gorkaa
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 23 lip 2010 10:57
Oddział NFZ: Podkarpacki
Staż sanatoryjny: 5