Ale mam nadzieję, że los da mi jeszcze taką możliwość
Klub Roże fiołki i aniołki
- teśka
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 29 paź 2011 19:58
- Oddział NFZ: Warmińsko-Mazurski
- Staż sanatoryjny: 6
Re: Klub Roże fiołki i aniołki
A ja bardzo ubolewam, że nie dane mi było do Was dołączyć

- biedroneczka
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 03 sty 2012 09:40
- Oddział NFZ: Łódzki
- Staż sanatoryjny: 8
Potwierdzam, że oprócz przepysznych rybek
pierożki i szarlotka Elci były wyśmienite, tak jak i nasze spotkanie w Ciechu, podczas którego miały miejsce niespodzianki i okazje do świętowania
. Za wszystkie wspaniałe chwile spędzone w gronie przyjaciół
( mogę to z przekonaniem powiedzieć) Serdecznie Dziękuję
. A te nasze Rodaków Dzienne i Nocne rozmowy będziemy wspominać do... następnego spotkania
... mam nadzieję, że tym razem w powiększonym nieco gronie o tych, których z różnych względów z nami tym razem nie było
... mam nadzieję, że tym razem w powiększonym nieco gronie o tych, których z różnych względów z nami tym razem nie było
-
bozenkagr
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 28 lut 2014 19:38
- Oddział NFZ: Podkarpacki
- Staż sanatoryjny: 10
eluunia » 17 sie 2014 18:44
Wiecie... przyjechałam troszkę zmęczona
..ale gdy leżałam na leżaku tak sobie pomyślałam że fajnie się tak spotykać...i przebywać wśród ludzi którzy nie pozbawiają nas energii i siły
dzięki którym człowiek nabiera siły i rozwija się jak kwiat
Gdzie ranek go uśmiechem wita i nikt na nikogo krzywo nie patrzy i na dzień dobry zębami nie zgrzyta

To były super 3 dni .Dziękuję
Och, jak szkoda, że mnie tam nie było, tak pięknie piszesz o wspólnie spędzonym czasie. Takich spotkań sobie i Wszystkim życzę, takich które pozwalają ładować akumulatory na trudniejszy czas. Nie ważne miejsce i czas, ważni są ludzie. pozdrawiam :serce
Wiecie... przyjechałam troszkę zmęczona
To były super 3 dni .Dziękuję
Och, jak szkoda, że mnie tam nie było, tak pięknie piszesz o wspólnie spędzonym czasie. Takich spotkań sobie i Wszystkim życzę, takich które pozwalają ładować akumulatory na trudniejszy czas. Nie ważne miejsce i czas, ważni są ludzie. pozdrawiam :serce