Mnie zaczyna najpierw drżeć obraz a potem się zatrzyma i mieli, mieli, mieli aż w końcu zaskoczy
HANYSY SE TU GODAJOM
- ewasz
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 10 mar 2014 20:44
- Oddział NFZ: Śląski
- Staż sanatoryjny: 5
- Podziękował: 50 razy
- Podziękowano: 52 razy
Re: HANYSY SE TU GODAJOM
Mnie zaczyna najpierw drżeć obraz a potem się zatrzyma i mieli, mieli, mieli aż w końcu zaskoczy
administrator pisze:Mili Państwo, forum jest ogólnodostępne, każdy może go przeglądać w tym dzieci. Chodzi wyłącznie o to, by toczone tu dyskusje, a w szczególności wstawiane obrazki nie były takie by trzeba było zasłaniać ekran gdy w pobliżu są dzieci. Dlatego gorąca prośba z mojej strony byście nie wstawiali zdjęć o charakterze erotycznym, promującym nagość, alkohol i jego spożywanie, czy też innych rzeczy przeznaczonych wyłącznie dla osób dorosłych.baron14 pisze:Admin preferuje impreza bezalkocholowo ci co wypili to majom inksi muszom sie smakym łobyć![]()
![]()
Dziękuję bardzo za wyrozumiałość i zastosowanie się do mojej prośby.
Pozdrawiam
ewasz pisze:Stokrotko, śliczne te stokrotki w tym wazonie - przebiegła istotka![]()
![]()
![]()
Buziole
- Załączniki
-
- img5-glitery-pl-dev5-0-035-538.jpg (20.34 KiB) Przejrzano 63 razy
-
forumowicz
Baronkubaron14 pisze:6 .......... pod 1 warunkiem że pod kołderka6basia6 pisze:Baronku pojadłam, popiłam, a teraz masz ode mnie[ obrazek zewnętrzny ]ja znikam. Jak nie będziesz miał nic przeciwko, to wpadnę wieczorkiem![]()