Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Witam
Jadę samochodem do Pustkowa na turnus rozpoczynający się 30 listopada 2014 r.
Może jest Ktoś, Kto jedzie w tym samym terminie? Razem będzie raźniej
Jestem z województwa Warmińsko -Mazurskiego, mogę jechać przez Gdańsk lub Grudziądz.
Pozdrawiam
25 Teresa -ja również wybieram się tam 30 listopada z Olsztyna i chętnie zabiorę się z Tobą. Zobowiązuję się do współfinansowania kosztów przejazdu. [email].pl
Kochana Pani Tereso. 25 Teresa -ja również wybieram się tam 30 listopada z Olsztyna i chętnie zabiorę się z Panią. Zobowiązuję się do współfinansowania kosztów przejazdu. Bardzo proszę o kontakt. Mój adres:[email].pl