Pogaduchy

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
danna55
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 03 lip 2012 19:42

Re: Pogaduchy

Post autor: danna55 »

Witam.
Tak to prawda,po zakwalifikowaniu nas na konkretne schorzenie lekarz baneolog przydziela nam 2-3 miejscowości.I wtedy zaczyna się długie czekanie.Otrzymujemy przydział do jednej z opcji.Zauważ jak będziesz miała już skierowanie to przy ocenie baneologa jest dopisek z wymienionymi 2 lub 3 miejscowościami uzdrowiskowymi.Myślę,że chyba lepiej gdy dowiadujemy się przed faktem dokonanym.Pozdrawiam :P :P :o :o :o
teresa_55
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 20 cze 2011 19:12

Post autor: teresa_55 »

Na moim skierowaniu jest 5 propozycji - Polanica, Muszyna, Kamień(chyba Pomorski), Świnoujście i Krynica. I do Krynicy właśnie w październiku jadę. No i dobrze. Nigdy w Krynicy nie byłam.
danna55
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 03 lip 2012 19:42

Post autor: danna55 »

Witaj.
Do jakiego sanatorium Masz skierowanie?Byłam w Krynicy ładnych parę lat temu.Jest co pozwiedzać no i klimat Krynicy jest ok.
Pozdrawiam i życzę udanej kuracji. :) :) :)
axxx
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 12 maja 2012 20:39

Post autor: axxx »

witaj Anula, byłam w Stróżach, jest to wioska, niema nic ciekawego, nawet spacerować niema gdzie, ławka na zewnątrz przy ruchliwej ulicy, jak masz jakieś pytania to odpowiem.
Pozdrawiam, miłego pobytu, z autem i kimś do towarzystwa da się znieść:)
teresa_55
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 20 cze 2011 19:12

Post autor: teresa_55 »

Do Danny.
Będę "Nad Kryniczanką". Jak zapewnia mnie siostra, zapalona narciarka, w Krynicy o każdej porze roku jest cudnie. Mam nadzieję, że też tak będę twierdzić po powrocie :D