Pomocz się trochę to schudnieszMax pisze:Kociu nic nie pisze,a ja juz kupiłem frak co by Ja godnie powitać,no i wykapie się nawet przed wyjazdem
woda wyciąga

Pomocz się trochę to schudnieszMax pisze:Kociu nic nie pisze,a ja juz kupiłem frak co by Ja godnie powitać,no i wykapie się nawet przed wyjazdem

Wagary sobie robiszmargot pisze:Ładna pogoda więc chyba czas na wyjście z pracy![]()
![]()

Dobrze że choć Ty Max zauwazyłeś ze nic nie piszę ......Max pisze:Kociu nic nie pisze,a ja juz kupiłem frak co by Ja godnie powitać,no i wykapie się nawet przed wyjazdem

jak się jest panem i władcą u siebie to wychodzi sie kiedy sie chcemargot pisze:Ładna pogoda więc chyba czas na wyjście z pracy![]()
![]()

...i kto to pisze ...kociu pisze:jak się jest panem i władcą u siebie to wychodzi sie kiedy sie chcemargot pisze:Ładna pogoda więc chyba czas na wyjście z pracy![]()
![]()
![]()
![]()

Kociu spokojniekociu pisze:Dobrze że choć Ty Max zauwazyłeś ze nic nie piszę ......Max pisze:Kociu nic nie pisze,a ja juz kupiłem frak co by Ja godnie powitać,no i wykapie się nawet przed wyjazdem![]()
![]()
Max kąpiel jak najbardziej wskazana ,brudasów nie toleruję......![]()
![]()
moze być bez fraka ........![]()
![]()
ale oczywiscie w koszuli i spodniach![]()

He he Duszko - wiem, że wiem i Ty wiesz, że się damargot pisze:Chyba tak![]()
Ale nie da się być wszędzie![]()
i jeszcze wiedzieć wszystko![]()