Sanatorium Jantar Gdańsk Sobieszewo

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
magda-m
Na forum od: 15 lip 2012 13:33

Re: Sanatorium Jantar Gdańsk Sobieszewo

Post autor: magda-m »

Witam niestety po pierwszym dniu zabiegów totalne rozczarowanie zabiegi zlecone przez lekarza ni jak się mają do mojego schorzenia.
Zabiegi typu ćwiczenia czy jazda na rowerze stacjonarnym można wykonywać w domu niepotrzebny jest do tego wyjazd do sanatorium !!! :evil: :evil: :evil:
jolatcz
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 22 cze 2012 15:54

Post autor: jolatcz »

Droga magdo_m
tak się tu zastanawiamy, i doszliśmy do wniosku ,że powinnaś jak naszybciej wyjchać do domu.ty jesteś niezadowolana,a my mamy przez ciebie mało miejsca w restauracji i na zabiegach ,a wogóle życzmy ci duuuuuuuuuuużo zdrowia i niech cię przestanie boleć to co cię boli. Ubolewamy baaaardzo nad twoim stanem (nie tylko zdrowia). :D mieszkańcy drugiego piętra :) a dla reszty pozdrowionka
maria50
Na forum od: 20 sie 2012 22:55

Post autor: maria50 »

Cześć!
Będę na tym turnusie. Jestem z Gdańska. Pozdrawiam
magda-m
Na forum od: 15 lip 2012 13:33

Re: Sanatorium Jantar Gdańsk Sobieszewoa wyjechać

Post autor: magda-m »

jolatcz pisze:Droga magdo_m
tak się tu zastanawiamy, i doszliśmy do wniosku ,że powinnaś jak naszybciej wyjchać do domu.ty jesteś niezadowolana,a my mamy przez ciebie mało miejsca w restauracji i na zabiegach ,a wogóle życzmy ci duuuuuuuuuuużo zdrowia i niech cię przestanie boleć to co cię boli. Ubolewamy baaaardzo nad twoim stanem (nie tylko zdrowia). :D mieszkańcy drugiego piętra :) a dla reszty pozdrowionka
Droga jolutcz decyzja czy ktoś ma wyjechać czy zostać nie należy do Ciebie . Niektóre osoby chciały by w sanatorium się leczyć a nie tylko się bawić i miło spędzać czas .Ale cóż może nie wszyscy ;)
jolatcz
Kuracjusz
Kuracjusz

DROGA MAGDO M
CZYTAJ ZE ZROZUMIENIEM :D :D :D
asiek_49
Na forum od: 12 cze 2012 21:12

Post autor: asiek_49 »

witaj maria50 .
to spotkamy się na miejscu, ja dojadę pewnie z samego rana.
bodzia74
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 26 sie 2012 14:49

Post autor: bodzia74 »

Ja również jadę w ty terminie 11.09,2012 dozobaczenia
dona13
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 26 sie 2012 10:02

Post autor: dona13 »

Witaj bodzia74
skad jesteś i kiedy przyjeżdzasz do Sobieszewa?
bodzia74
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 26 sie 2012 14:49

Post autor: bodzia74 »

witaj dona13 :) jestem ze Słupska i mój turnus zaczyna się 11.9 ( czym i o której jeszcze nie wiem )
jolatcz
Kuracjusz
Kuracjusz

No i turnus 17-08-2012 do 09-09-2012 dobiega końca :( Lekarze zainteresowani stanem zdrowia,co za tym idzie zabiegi dobre,a nawet bardzo dobre.Kadra rehabilitantów wspaniała,wszyscy uśmiechnięci,cierpliwi,życzliwi,zawsze gotowi do pomocy.SERDECZNIE WAM DZIĘKUJĘ (Pani Dorotko obiecuję ćwiczyć rękę,tyle Pani się starała,że wstyd by mi było zaprzepaścić to, co razem osiągnęłyśmy)
Baza noclegowa dobra,nie wiem tylko jak to jest ,że w wc jest ciepła woda?
Kuchnia bardzo dobra,może troszkę małe porcje dla mężczyzn,ale jest ok.Panie kelnereczki uśmiechnięte,grzeczne,aż miło.
Dziewczyny z recepcji też zawsze na wysokich obrotach,naprawdę milutko.
Ale żeby nie było tak lukrowo mam jedno pytanie:
Czym w tym ośrodku zajmują się przedstawione nam na początku turnusu dwie panie menager??
Szkoda,że nikt nie pomyśli żeby organizować coś po zabiegach,tutaj napawdę nie ma co robić po południu,po sezonie.
Pogoda też nam dopisała,więc oby tak każdemu się udało.
Wszystkim pracującym w JANTARZE serdecznie dziękuję,kuracjuszom życzę poprawy zdrowia i do miłego zobaczenia :)
ODPOWIEDZ