kolejka do sanatorium...

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
Krystyna60
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 13 sie 2012 16:10
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 2

Re: kolejka do sanatorium...

Post autor: Krystyna60 »

Witam wszystkich oczekujących :D chciałam zawiadomić ze dziś ubyło aż 3 osoby kolejka galopuje ;) pozdrawiam.
halinka03
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 23 lip 2012 18:44

Post autor: halinka03 »

Witaj Krysiu u mnie też kolejka szaleje aż mi się już pisać nie chce i zaglądać do tej przeglądarki u mnie też przez ostatnie 5 dni ubyło aż 60 osób co za tempo jak dalej pójdzie to pojedziemy Krysiu po nowym roku ........................................... staram się już nie myśleć tak bardzo o tym dałam sobie trochę luzu szkoda nerw .... pozdrawiam i czekam i czekam .....
marika
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 11 gru 2011 18:13
Oddział NFZ: Małopolski
Staż sanatoryjny: 7

Post autor: marika »

witam oczekujacych i znowu do przodu z 38407 na 37941 zawsze to coś pozdrawiam ;)
halinka03
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz

Witam wszystkie dziewczyny moja kolejka ostatnio bardzo ale to bardzo się spowolniła dziś zaledwie 22 osoby sił już nie mam żeby się denerwować ...... dziewczyny piszcie czy u was też tak stanęła kolejka w miejscu .... :( pozdrawiam wszystkie dziewczyny piszcie bedziemy się pocieszać nawzajem ;)
Krystyna60
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 13 sie 2012 16:10
Staż sanatoryjny: 2

Post autor: Krystyna60 »

halinka03 pisze:Witam wszystkie dziewczyny moja kolejka ostatnio bardzo ale to bardzo się spowolniła dziś zaledwie 22 osoby sił już nie mam żeby się denerwować ...... dziewczyny piszcie czy u was też tak stanęła kolejka w miejscu .... :( pozdrawiam wszystkie dziewczyny piszcie bedziemy się pocieszać nawzajem ;)
Halinko nie denerwuj się bo pod koniec tak jest ze kolejka w takim tempie się posuwa.NFZ zaplanował ze pojedziesz w listopadzie to pojedziesz?i oni dostosowują tak te tempo byś czasami wcześniej nie pojechała :( chyba ze zdarzy się cud,a tego życzę Ci z całego serca. Pozdrawiam Ciebie i wszystkich oczekujących :lol:
Awatar użytkownika
Atina
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 19 sie 2011 09:29
Oddział NFZ: Pomorski
Podziękował: 158 razy
Podziękowano: 76 razy

Post autor: Atina »

Witajcie u mnie również prawie nic do przodu....20,5,2 tak schodzą te numerki....hm ;) a już koniec sierpnia.Tak jak piszecie ,że bardzo wolno w pomorskim również, a więc czekamy dalej... :)
Awatar użytkownika
Atina
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 19 sie 2011 09:29
Oddział NFZ: Pomorski
Podziękował: 158 razy
Podziękowano: 76 razy

Post autor: Atina »

Dodam ,że mam dziś numer w przeglądarce 638 !!! i jeszcze nic ;)
Yoko91
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 18 cze 2012 18:08

Post autor: Yoko91 »

witam, was drogie panie, u mnie nr 22.663 powoli to przodu ale bez rewelacji :( słabiutko, cóż dalej można tylko spokojnie czekać :)
anusiaa
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 28 sty 2012 20:52
Staż sanatoryjny: 4
Podziękowano: 1 raz

Post autor: anusiaa »

witam serdecznie,ja mam 28,500 oj daleko jeszcze do wyjazdu,pozdrawiam oczekujacych
halinka03
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz

Witam Was dziewczyny dziś jest ostatni dzień sierpnia i mój numer to 1900 niestety ale przez miesiąc zeszło tylko 1400 a do tej pory było miesięcznie 2.5 tys widocznie czym bliżej tym wolniej :shock: no cóż pozostaje cierpliwie czekać -- pozdrawiam ;)
Zablokowany