swieradow sierpien

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Katrin
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 23 paź 2012 15:27

Re: swieradow sierpien

Post autor: Katrin »

Witam wszystkich Piotr jak będziesz już jutro to przegoń wszystkie chmury żeby 26 jak zajedziemy z Madzią była ładna pogoda .Pozdrawiam wszystkich przebywających już w Świieradowie jak i tych którzy tam zmierzają :D
Awatar użytkownika
agat
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 08 mar 2012 22:07
Oddział NFZ: Łódzki

Post autor: agat »

witam
My już przebywający forumowicze się znamy, czekamy na pozostałych co do pogody to chyba sami mało spragnieni rehabilitacji przyjeżdżają bo od razu pogodę popsuli na max :lol: :lol: :lol: .
Na kolejne osobiste poznania czekamy i jesteśmy otwarci na termin i miejsce potrzebne tylko kontakty, czekamy na PW.
pozdrówka, dobrej pogody i wypoczynku a i jeszcze dobrego humoru, tego nigdy brak a przy tym wszyscy skorzystamy :D
piotr111
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 29 lip 2014 12:13
Oddział NFZ: Wielkopolski
Staż sanatoryjny: 6

Post autor: piotr111 »

Witam wszystkich jestem już zakwaterowany w budynku A Zdrojowy, może po kolacji byśmy się spotkali w kawiarni na kawę albo co kto lubi ? ;)
Awatar użytkownika
agat
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

...no to czekamy w Lukasie. Kogo się spodziewać i na kogo czekać :?:
piotr111
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz

a ja myślałem o Zdrojowym, gdzie jest Lukas to może jutro Piotr
Awatar użytkownika
agat
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

OK, może być zdrojowa tylko jak się poznamy. Pozostali forumowicze ze Świeradowa też miło widziani, czekamy na Piotra, Madzie i Włodka no i może Pola się zdecyduje.
My będziemy czekać w kawiarni Zdrojowej od 19-tej.

Agat i Maciuszkina :kwiat:
piotr111
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz

ok też będę o 19 w zdrojowej,jak się rozpoznamy ?
piotr111
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz

prponuje stolik przy lustrze na sali z barem i chasło forowicz ;)
Awatar użytkownika
agat
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

No hej wszystkim,
którzy już zakończyli wspaniałe pobyty i tych którzy jeszcze leniuchują w Świeradowie.
Dziękuję wszystkim za spotkania, oczywiście szczególnie mam na myśli te "oko w oko".
Jako pierwszym oczywiście dziękuję Poli2 8-) i Maciuszkine 8-) to ich pierwszych miałam przyjemność poznać i być przez 21 dni razem :kwiat: w dobrych i gorszych chwilach. :lol: :lol: :lol:
Następnie wielkie dzięki za odwlekane ale jednak z efektem końcowym spotkanie dla Piotra111 8-) , Katriny 8-) , Madzi 8-) (a może jednak Uli), no i Wlodka 8-) .
... i wreszcie dla starych ale nie wiekowo tylko znajomościowo bo po raz kolejny spotykanych Buni 8-) z Okruszkiem 8-) (no i jak zwykle problem z nikiem Muraderem czy Maruderem) i oczywiście Dolgby 8-) z mężem 8-) . :kwiat: :kwiat: :kwiat:
DZIĘKI WIELKIE i do kolejnego zobaczenia na sanatoryinym szlaku.
Wszystkim życzę zdrówka i dobrych lekarzy, którzy skierują mnie i Was na kolejne wyjazdy sanatoryjne. :kwiat:
Buziaki dla wszystkich.
Awatar użytkownika
agat
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

...ojej zapomniałam jeszcze o bardzo ważnej osobie a mianowicie Smudze 8-) 8-) z mężem. Smuga przepraszam bardzo i WIELKIE DZIĘKI za spotkanie. Ale gafa.
Krysiu przepraszam :kwiat: :kwiat: :kwiat: ale tyle się działo, zwłaszcza w ostatnim tygodniu.
ODPOWIEDZ