SANATORIUM..DO..ODPOCZYNKU

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
annasa4
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 18 cze 2010 13:29

Re: SANATORIUM..DO..ODPOCZYNKU

Post autor: annasa4 »

ja polecam Lądek zdrój , jest tam klimat czy to latem czy zimą . Piękna miejscowość pełna kafejek knajpek czy restauracji. Każdy znajdzie coś dla siebie. Tańce i wieczorki też są . Polecam Lądek.
forumowicz

Post autor: forumowicz »

dzi pisze:Kasiu64 W mniejszości są pozytywne opisy przez kuracjuszy miejsc sanatoryjnego leczenia.
A Ty tu z taką lekkością przywołujesz chwile spędzone w Przerzeczynie Zdroju . I jak tam nie pojechać ?!
Ciekawe czy są jeszcze śliwki ? Potrzebuję około 50kg odmiany "węgierka" :).
Pozdrawiam.
Witaj Dzi ,jesli mogę zapytac ,po co Tobie aż 50 kg śliwek :lol: czyżby zaniosło sie na śliwowicę ;) :o Jeśli ,to na Lubelszczyżnie są właśnie węgierki :lol:
dzi
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 23 lut 2012 15:56
Podziękowano: 1 raz

Post autor: dzi »

Kruszynko ja tak po wystawieniu opinii przez Kasię o Przerzeczynie Zdroju. Preferuję odpoczynek z aktywnością,
w tym przypadku połączył bym wyjazd ze zbiorami . Dobrze trafiłaś w przeznaczenie tych owoców,
a ilość ?.... mam znajomych, którzy przerabiają po kilkaset kilogramów :).
Pozdrawiam.
forumowicz

Post autor: forumowicz »

Dzi a gdzie mozna tym produktem z tych owocow ;)w Twoim wykonaniu podelektowac się :?: ;) jesli to kłopotliwe pytanie :oops: to...może to byc przesyłka kurierska ;) :lol:
kasia64
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 19 cze 2012 17:00

Post autor: kasia64 »

Ha ha śliwki pewnie wyjedzone przez Kuracjuszy ale z pewnością zostały brzoskwinie i jabłka- nawet zimówki. Każdy znajdzie coś dla siebie. Polecam ,,tańce na dechach u PROBOSZCZA na Parafii. Pozdrawiam !!!! K.
dzi
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

-Dzięki Kasiu za opinie o Przerzeczyńskich darach natury i oazowych tańcach na pewno nawracających na dobrą drogę, ale myślę nie narzucającego dalszego życia w ascezie ? :)
-Kruszynko- moje opinie o nalewkach będę kontynuował w dziale "na każdy temat" :).
kasia64
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz

Oj!! życie w ascezie wykluczone - preferowana AFIRMACJA ŻYCIA. Zabawa u Księdza to folklor tamtych rejonów. Bawią się tam kuracjusze i miejscowi: OAZY ,,sio" !!
K.
dzi
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Uspokoiłaś mnie Kasiu. Na kuracjach spotykamy osoby duchowne, tak jak i innych przedstawicieli różnych zawodów.
Dobrze jak są to osoby "wyluzowane". Nie narzucające innym swoich przekonań.
Opisy, opinie o sanatoriach. Czy jak piszesz lokalne przystosowanie duchownych do uatrakcyjniania pobytu
kuracjuszy nastawiają jakoś tak pozytywnie. Coś dla ducha i coś dla ...ciała :).
Pozdrawiam.
kasia64
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz

To może aby zaspokoić ciekawość zapytam czy sympatyczny kuracjusz planuje wyjazd teraz jesienią czy zimą czy w ogóle w przyszłości ? Bo ja zimą jeżdżę do Kudowy Zdrój.
Piwko w Czechach w małej wiejskiej Chatce-blisko ścieżką za miedzą, basenik w środku domów zdrojowych super :D , do Zieleńca blisko poszaleć na ,,oślej łączce" SUPER WYPAD I WYPOCZYNEK a tym zbawienne zabiegi!!! Piekiełko czeka na tancerzy. Polecam. K.
SzalonyWojtek
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 01 wrz 2012 14:00
Oddział NFZ: Dolnośląski

Post autor: SzalonyWojtek »

Kasia 64 co do moich planow.....moze byc jesien,zima...tak azeby sobie odpoczac no i ewentualnie wieczorne potacnowki....
pozdr
Wojtek
ODPOWIEDZ