Weneda-Kołobrzeg

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Awatar użytkownika
Robeo
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 10 sie 2012 10:56

Re: Weneda-Kołobrzeg

Post autor: Robeo »

A ja proponuję wcześniejsze spotkanie "rozpoznawcze" - dla tych, co będą wcześniej, np. 5-go, molo, 20:00 ;) Jak dla mnie zresztą nawet 1-go :D Potem 12-go zupełnie pasuje. W sumie, to nawet popołudniowe godziny wchodzą w grę - przecież są kawiarnie, spacerek... Jakoś ten wolny czas trzeba sobie zorganizować.
Awatar użytkownika
Robeo
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 10 sie 2012 10:56

Post autor: Robeo »

Wiecie co ? Sprawdziłem jak dziś wyglądało słoneczne niebo o 20-tej - ciemno :mrgreen: A skoro to spotkanie rozpoznawcze - zachowując daty proponuję jednak popołudnie - 15-tą, albo 16-tą. Niech coś będzie widać ! :mrgreen: Na wieczorne spacery, albo inne formy spędzania czasu będzie czas po kolacji, ale już "po rozpoznaniu-zapoznaniu". Co Wy na to ?
kavial
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 26 kwie 2010 13:08

Post autor: kavial »

OJ!!! jaka wspaniała ekipa się znalazła, żałuję tylko że nie w tym terminie kiedy ja będę.Jeszcze nic nie stracone. Kuracjusze!!!!! którzy będą w Kołobrzegu od 17 września odezwijcie się. :D
margolka63
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 28 lip 2012 11:58
Oddział NFZ: Lubuski
Staż sanatoryjny: 2

Post autor: margolka63 »

Będę od 15 września!
kavial
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 26 kwie 2010 13:08

Post autor: kavial »

Jak miło ze jeszcze Ktoś tam będzie, a do jakiego jedziesz sanatorium?
forumowicz

Post autor: forumowicz »

Robeo ,wiesz ,zapomniałam że to już jesień będ