swieradow sierpien

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Awatar użytkownika
madzia
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 03 lut 2013 14:19
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 5

Re: swieradow sierpien

Post autor: madzia »

Agat ja rowniez dziekuje za mile spotkanie,dziekujac rownoczesnie tym ktorzy na nim byli i tym z ktorymi sie spotykałam nie tylko w sanatorium ale na szlakach gorskich.Jak pięknie zdobywac gory i piktogramy[ci co byli to wiedza o co chodzi],a ci co tam pojada to sie dowiedza,wspomnienia sa tylko dla nas.Pozdrawiam,
Awatar użytkownika
agat
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 08 mar 2012 22:07
Oddział NFZ: Łódzki

Post autor: agat »

Madzia 8-)
Kiedy wróciłaś i czy również już do pracy :?:
Ja obecnie jestem w sławetnej dziurze a mianowicie z ZUS w Osieczku. Jeszcze trochę ponad trzy tygodnie wolnego i powrót do pracy. Nawet nie mogę sobie tego wyobrazić.
pozdrawiam i życzę zdrówka :kwiat:
Awatar użytkownika
madzia
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 03 lut 2013 14:19
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 5

Post autor: madzia »

agat pisze:Madzia 8-)
Kiedy wróciłaś i czy również już do pracy :?:
Ja obecnie jestem w sławetnej dziurze a mianowicie z ZUS w Osieczku. Jeszcze trochę ponad trzy tygodnie wolnego i powrót do pracy. Nawet nie mogę sobie tego wyobrazić.
pozdrawiam i życzę zdrówka :kwiat:
Witaj ;) widze ze zus cie uzdrawia i to na całego,ja wrociłam w piątek i od jutra do pracy,ale juz chciałam isc. Wystarczy jak na razie tego leniuchowania,zobaczymy jak bedzie. Ja tobie tez zycze zdrowka i nabieraj siły aby isc do pracy,ha ha. :kwiat: :kwiat: :kwiat:
Katrin
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 23 paź 2012 15:27

Post autor: Katrin »

Witam Ciebie Agat i Ciebie Madziu jak i pozostałych kuracjuszy i formuowiczów dzięki za spotkanie i poznanie się co było fajnym doświadczeniem i wydawałoby się że może być trudne do zrealizowania ,ale potwierdza się że jak się chce to można ,dzięki za spotkania i wspólne wypady w góry i wspólną zabawę .Pozdrawiam i życzę wszystkim zdrowia i do spotkania się być może w przyszłości na kuracjach.Agat czy jesteś już uzdrowiona i gotowa do pracy ?
Awatar użytkownika
agat
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 08 mar 2012 22:07
Oddział NFZ: Łódzki

Post autor: agat »

Witaj Katrin 8-)
Ja jeszcze leczę się do 08-10-2014 w Osieczku(sanatorium ZUS) a od 15-10-2014 do pracy. Jaaaaaaaaaaaaak mi się chce :roll: po takiej długiej przerwie to nawet nie masz pojęcia, chyba chciałabym być bogatym emerytem i korzystać z życia sanatoryjnego i ciepła domowego ogniska.
Katrin a Ty już pracujesz, jak zdrówko, podleczone :?: :?:

pozdrawiam
Katrin
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 23 paź 2012 15:27

Post autor: Katrin »

Witaj Agat :kwiat: ja jeszcze urlopuje do 19.10 a potem do pracy ,ale też leniuchowanie mi się spodobało i podzielam twoje zdanie co do życia sanatoryjnego itp. Ja teraz niestety mam cięzki czas zmarli moi teściowie i to oboje w tym samum dniu coś strasznego i słow brak żeby opisać żal ,zdrowie trochę lepiej i myśle że bedzie na jakis czas ,a potem znów jak zwykle wszystko zaczyna dolegać od nowa .Również życzę Ci dużo zdrówka i pozdrawiam ,a jak Ci w tym Osieczku jest ,fajne miejsce ? Pa :kwiat: :)
ODPOWIEDZ