ksiega gosci
- mercedes
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 02 mar 2012 13:58
- Oddział NFZ: Warmińsko-Mazurski
- Staż sanatoryjny: 17
ksiega gosci
witam - mam propozycje - moze by tak w kazdym pokoju zalozyc zeszyt 100 kartkowy i wpisywac termin turnusu imie i skad ewentualnie krotki wpis o pobycie dla nastepnych co przyjda po nas - pozdrawiam
- Alek
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 19 lip 2014 09:30
- Oddział NFZ: Dolnośląski
- Staż sanatoryjny: 10
Re: ksiega gosci
Witam Mercedes
Moim zdaniem owy zeszyt raczej księga gości jest w każdym ośrodku sanotoryjnym i tam wpisujesz swoje podziękowanie z podpisem.
Tak więc po co w pokojach,skoro na recepcji jest zawsze chyba,że w niektórych nie ma
Pozdrawiam
Moim zdaniem owy zeszyt raczej księga gości jest w każdym ośrodku sanotoryjnym i tam wpisujesz swoje podziękowanie z podpisem.
Tak więc po co w pokojach,skoro na recepcji jest zawsze chyba,że w niektórych nie ma
Pozdrawiam
- biedroneczka
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 03 sty 2012 09:40
- Oddział NFZ: Łódzki
- Staż sanatoryjny: 8
Mercedes, ależ by to były opowieścimercedes pisze:witam - mam propozycje - moze by tak w kazdym pokoju zalozyc zeszyt 100 kartkowy i wpisywac termin turnusu imie i skad ewentualnie krotki wpis o pobycie dla nastepnych co przyjda po nas - pozdrawiam
Pozdrawiam
-
forumowicz
gdyby tak zostawić taką "białą księgę", to nie uchowałaby się , tutaj popieram Biedroneczkę , służby sprzatajace z pewnością zarekwirowałyby tak ciekawą lekturę
Basia
Basia
- mercedes
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 02 mar 2012 13:58
- Oddział NFZ: Warmińsko-Mazurski
- Staż sanatoryjny: 17
dlaczego taki temat podjelam .bedac kiedys w inowroclawiu spadl obrazek na me lozko a tam na odwrotnej stronie masa wpisow -owszem moze w recepcji sa takowe ale ja wolalabym znac lokatorow owego pokoju nie calego sanatorium - pozdrawiam
-
forumowicz