Pogaduchy

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
forumowicz

Re: Pogaduchy

Post autor: forumowicz »

Ciekawe,jak trzeba by było ze słów przejść do czynów ;)
forumowicz

Ale w którą stronę ten rzut mam wykonać ? :mrgreen: (jestem z pomorza) :roll: co bym nie pobłądziła :lol: :lol: :lol:
Awatar użytkownika
teśka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 29 paź 2011 19:58
Oddział NFZ: Warmińsko-Mazurski
Staż sanatoryjny: 6

Post autor: teśka »

Blondi :) Ja blisko Ciebie więc chętnie zabiorę Cie na drugi koniec Polski do naszej Krusi :lol: :lol:
forumowicz

Ok, trzymam Cię za słowo-to kiedy wyruszamy :mrgreen:
forumowicz

To zapewne nie byłoby komu słodzić ot to :lol: :roll: blondi
Ps a rzuć tak w kierunku południowego -wschodu ;) :lol:
forumowicz

Do Cichych Wąwozów mam niedaleko ;) Czyli z Gór zlot do osławionego "raju" :lol: świetnie może ktoś jeszcze dołączy? jesień taka cudowna :)
p.s Kawkę wypiłam w doborowym towarzystwie,dziekuję :) a teraz przegąd walizeczki ;) ,walizek :shock: ,nie jednak małej walizeczki :lol:
Pozdrawiam i do miłego usłyszenia z Krynicy niebawem :) :)
dzi
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 23 lut 2012 15:56
Podziękowano: 1 raz

Post autor: dzi »

Kruszynka już "na walizkach", cieszymy się Twoim szczęściem, a my też doczekamy się swojego zrealizowania
numerku z kolejki. Pogoda jak w środku lata, a w przyszłym tygodniu jeszcze cieplej - do 29 stopni. Powodzenia.
Co do Stewii to jedno z wielu(dozwolonych :)) ziół, które samodzielnie uprawiam .Nie mam tych schorzeń, o których
wspomina Kruszynka, ale mam podejrzenie hipoglikemii, więc zapobiegawczo zrezygnowałem z wielu sztucznych
słodkości :). Na bezsenność eksperymentuję z Jioagulanem, który ma nieprawdopodobne przyrosty.
forumowicz

I jak stąd się wyrwać ,jak tutaj takie wpisy :roll: :) Bardzo dziekuję Dzi ,na wszystko przychodzi pora ,na Twój wyjazd też .Zapewne to już niedługo. :)
Pozdrawiam ciepło. :)
kruszynka
dzi
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 23 lut 2012 15:56
Podziękowano: 1 raz

Post autor: dzi »

Tak Kruszynko. Jeszcze jesteś, z chęci pisania na forum odłożyłaś wyjazd do Krynicy :).
Moja kolejka zacznie szybko się skracać i już w drugiej połowie 2014 będę jak Ty w 2012.
Pozdrawiam.
forumowicz

Dzi ja teraz nie jadę do sanatorium ;) sanatorium mam nadzieję styczeń -luty 2013, lub w najlepszym układzie grudzień br .
Zyczę Tobie cierpliwości w oczekiwaniu ,ale warto w między czasie wyjechać na pare dni ,by ""odnowić"" siły,pooddychać innym powietrzem ,spotkać fajnych ludzi.Czekając na ten ""rajski"" luksusowy odpoczynek :lol: mozna zgnuśnieć ;)
Pozdrawiam cieplutko
ODPOWIEDZ