Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Witaj Atina bardzo dziękuję za pocieszenie że listopad to jednak dobry miesiąc na odpoczynek i na spędzanie go w gronie ludzi na pewno będzie wesoło i fajnie więc o żadnej depresji mowy nie ma masz rację trzeba się dostosować i koniec i tego będę się trzymać dzięki za wsparcie - pozdrawiam
Bożenko witam wiesz ja też nie jestem zadowolona z listopada ale już raz byłam w lutym i dałam rade ale pociesza mnie myśl że będąc w sanatorium z dużą grupą ludzi na pewno będzie wesoło fajnie i o żadnej depresji mowy być nie może .......... trzeba myśleć pozytywnie i cieszyć się z każdej fajnej chwili w życiu ............. mimo wszystko pozdrawiam i życzę abyś ten nieszczęsny listopad przeżyła w miarę pogodnie i na wesoło
Krystyno Gratulacje! Ciechocinek to chyba fajne uzdrowisko.Choc to dziwne, że tak szybko Cie powiadomiono, dopiero wrzesień, a skierowanie na grudzień.Masz okazję odpocząć od corocznych obowiązków związanych ze świętami, w tym roku będziesz obsługiwana , tym bardziej,ze pobyt jest z mężem.A dzieci napewno wykażą wyrozumiałość.Pozdrawiam
Halinko03 , jesli masz już numer ok.tysiąca, to z pewnością Twoje czekanie sie kończy, lada dzień pochwalisz sie nam dokąd i kiedy jedziesz .I jest nadzieja na pażdziernik....
Czego Ci gorąco życzę.
Witajcie Zajrzałam dziś jeszcze raz w przeglądarkę. [email] dni temu miałam numer 15400 a teraz 14693. Czy to możliwe żeby w ciągu 2 dni aż 700 osób....? Na początku wlokło się to niemiklosiernie zaczynałam w maju od numeru 45000. A powiedzcie mi (te dziewczyny co złożyły wniosek tak jak ja maj 2011 ) czy wy już dostałyście spowrotem te paiery celem ponowienia wniosku??? Bo ja jeszcze nic nie dostałam
Witajcie dziewczyny Bardzo dziekuję za wsparcie,zdaję sobie sprawę ze grudzień to nie najlepsza pora na sanatorium no ale co my możemy jak chcemy lepszą porę to niestety prywatnie.Ale nie ma się co przejmować mam nadzieję ze będzie fajnie,martwi mnie tylko to ze nie ma nigdzie informacji o tym sanatorium.Mam nadzieję ze ktoś był w tym sanatorium i napisze o nim coś dobrego pozdrawiam wszystkich oczekujących
BOZENA196711 pisze:Witajcie Zajrzałam dziś jeszcze raz w przeglądarkę. [email] dni temu miałam numer 15400 a teraz 14693. Czy to możliwe żeby w ciągu 2 dni aż 700 osób....? Na początku wlokło się to niemiklosiernie zaczynałam w maju od numeru 45000. A powiedzcie mi (te dziewczyny co złożyły wniosek tak jak ja maj 2011 ) czy wy już dostałyście spowrotem te paiery celem ponowienia wniosku??? Bo ja jeszcze nic nie dostałam
witaj Bożenko weryfikacja dokumentów będzie jak minie 18 m-cy,podejrzewam ze dostaniesz w listopadzie,u mnie tak było ale za 2 tygodnie znów wskoczyłam na listę.pozdrowionka
halinka03 pisze:Witam Cię Krystyno już masz swój przydział i jesteś spokojna a ja ciągle czekam dziwnie się ułożyło ja mam numer 1050 i jeszcze nic a Ty miałaś dość wysoki bo ponad 3000 tys i już koniec czekania jeśli chodzi o termin przed świąteczny no cóż spędzisz go z dala od najbliższych ale skoro tak się złożyło trudno nie ma co żałować raz też można spróbować poza domem ...................... nie ma powodu się zamartwiać ciągle mi mówiłaś że dostaniesz grudzień i masz ....... a ja ciągle patrzę w swoją przegladarkę ....... i tak się wlecze ............ jak tylko coś się zmieni w mojej przeglądarce zaraz napiszę ................... pozdrawiam Cię Krysiu - jak tylko będę miała swój przydział będziemy pisały o przygotowaniach do wyjazdu też dobry powód żeby pisać pa pa
Witam Cię Halinko ty tez licz ze w każdej chwili dostaniesz swój przydział, sama jestem ciekawa gdzie dostaniesz ale życzę Ci byś dostała super sanatorium i fajną miejscowość koniecznie napisz jak tylko dostaniesz przydział? oczywiście ze będziemy dalej pisać o przygotowaniach do wyjazdu a jak wrócimy to napiszemy o wrażeniach.Pozdrowionka
Yoko91 pisze:Bożena196711, składałam wniosek maj2011 i do tej pory nie otrzymałam do weryfikacji, wiec czekam pozdrowionka .
Zgłaszam się jako kolejna oczekująca na wyjazd.Wniosek składałam w maju 2011 -termin oczekiwania 18 msc i obecnie mam nr 25062 -czyli ? dużo osób przede mną .Na razie nic nie dostałam papierów z NFZ .
Zastanawiam się na kiedy mi przypadnie wyjazd ? Jestem ze śląskiego.