Weneda-Kołobrzeg

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Awatar użytkownika
Robeo
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 10 sie 2012 10:56

Re: Weneda-Kołobrzeg

Post autor: Robeo »

Numery telefonów wymienione, więc się nie pogubimy ;)
helenaszym
Na forum od: 19 wrz 2012 18:02

Post autor: helenaszym »

Witam wszystkich!
Ja również mam termin na 11 października. Jadę z podkarpacia :) :D
Awatar użytkownika
gorkaa
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 23 lip 2010 10:57
Oddział NFZ: Podkarpacki
Staż sanatoryjny: 5

Post autor: gorkaa »

"helenaszym" zapraszamy 12. pażdziernika o 15.00 na molo. Widze, że szykuje się duże wyzwanie dla mnie i Robeo aby Was przywitać. :D
forumowicz

Post autor: forumowicz »

"Już za kilka dni za dni parę",powili odliczam dni do wyjazdu,z postów wnioskuję,że będzie się działo :mrgreen: ,to super :mrgreen:
gosiaczek
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 25 lip 2012 10:44

Post autor: gosiaczek »

Pan na recepcji jest ten sam. Dogadacie sie i z nim i z pozostałymi....Nikt nam nie robił problemu gdy wracaliśmy później. To nie Dźwirzyno:) Do Mesko daleko, ale można wziąć taksówkę. To kilka zł na "głowę". MSW cienko. Można było poszaleć w Gryfie. No i Lech też niezły. Mnie korcił Undergrande w Skanpolu i Aquarius, ale nie było chętnych....Może następnym razem....A Bałtyk po remoncie ma znów stać się wizytówką Kołobrzegu...Bawcie się dobrze kochani!!!
helenaszym

Witam!!
Gorkaa dzięki za zaproszenie na molo! postaram się zjawić aby Was przywitać! tylko jaki znak rozpoznawczy i czy Was znajdę? będę tam pierwszy raz! :P
helenaszym

Do Blondi! widzę po postach, że jesteś obeznana w tym temacie i w wyjazdach do Wenedy! ja narazie zielona! odezwij się na mój mail [email].pl czekam ;)
Awatar użytkownika
Robeo
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 10 sie 2012 10:56

Post autor: Robeo »

5-go znakiem rozpoznawczym ma być szampan... no może coś jeszcze... :D Do 12-go coś wymyślimy...
helenaszym

Robeo to wymyślcie coś żebym Was rozpoznała! do zoba!!! ;)
Awatar użytkownika
gorkaa
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 23 lip 2010 10:57
Oddział NFZ: Podkarpacki
Staż sanatoryjny: 5

Post autor: gorkaa »

Oj, ja myślę, że znakiem rozpoznawczym nadal może być szampan. Tylko musimy póżniej zmienić miejsce jego spożywania.Za spożywnie w miejscu publicznym mogą nam zafundować mandacik :lol:
ODPOWIEDZ