Sanatorium papiernik Szczawnica 03.02.2011

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Awatar użytkownika
administrator
Administrator
Na forum od: 28 lis 2008 22:27
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 1
Podziękował: 1 raz
Podziękowano: 3 razy

Re: Sanatorium papiernik Szczawnica 03.02.2011

Post autor: administrator »

Panowie Zbychu i Rychu, oczywiście komentarzy nigdy za wiele, więc piszcie swoje opinie nawet o sanatoriach na temat, których już jest coś napisane. Wiadomo, warunki się zmieniają, w jednych miejscach za sprawą remontów na lepiej, w innych miejscach za sprawą podupadania na gorzej, tak więc świeże opinie są ciągle potrzebne. Przyznaję rację Zbychowi w kwestii podziału tematów. Celowo utworzony został oddzielny dział dla osób wyjeżdżających do sanatorium, na których mogą umówić się na wspólny wyjazd i celowo jest też dział dla osób oceniających i szukających opinii o ośrodkach. Dobrze by było gdyby ten podział był przestrzegany gdyż ułatwi orientację w tematach. Z tego powodu korzystając z okazji, zachęcam wszystkich do umieszczania postów w odpowiednich działach.
Pozdrawiam wszystkich.
ulusia
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 17 sty 2011 10:05

Post autor: ulusia »

Administrator bardzo dobrze to wszystko ujął, a Rych grzecznie zwrócił zbychowi uwage i bardzo mu za to dziekuje bo ja tylko grzecznie pytalam i wydaje mi sie ze jestem w dobrym dziale bo pytalam na samym poczatku czy ktos wyjezdza w tym terminie a dopiero pozniej poprosilam o jakas opinie jak ktos tam byl, wydaje mi sie ze chyba nic zlego nie zrobilam
twiggy1968-37
Na forum od: 18 sty 2011 14:54

Post autor: twiggy1968-37 »

Witam przyszłych kuracjuszy Papiernika
Byłam we wrześniu 2010 w Papierniku-cóż mogę napisać..
Szczawnica to bardzo urokliwe miejsce,radzę wziąć aparat:-)jest co zwiedzać w wolnych chwilach...
Sam ośrodek wizualnie przeszedł już swój okres świetności:-)ale przemiłe i profesjonalne Panie rehabilitantki i Pan masażysta;-)
na basen dowozi busik,na tańce z klapka:-)do sanatorium Budowlani..jedzenie dobre.
Proszę nie sugerować się niepochlebnymi opiniami-to nie Mariot i wczasy na Kanarach żeby grymasić-tylko sanatorium ażeby się leczyć-naprawdę jestem zadowolona.
ulusia
Kuracjusz
Kuracjusz

twiggy1968-37 bardzo mnie uspokoilas, akurat jak Szczawnica wyglada to wiem bywam bardzo czesto bo mam niecale 40 km z mojej miejscowosci ale bardzo ci dziekuje za informacje o papierniku.
Rychu jestes bardzo sympatyczny i dziekuje ci za wyrozumialosc
ulusia
Kuracjusz
Kuracjusz

twiggy1968-37 nie orientujesz sie jak tam jest z przepustkami bo z tego co slyszalam to jest taka mozliwosc tylko nie wiem jak to jest w praktyce, czy bez problemu mozna tam dostac przepustke czy sa jakies problemy?
Bede ci bardzo wdzieczna za odpowiedz
twiggy1968-37
Na forum od: 18 sty 2011 14:54

Post autor: twiggy1968-37 »

PRZEPUSTKA
Z tego co wiem istnieje na pewno taka możliwość
-sama jednak nie miałam okazji skorzystać:-)
Pozdrawiam
ulusia
Kuracjusz
Kuracjusz

Obawiam sie e jedna nie znajde tu nikogo kto wyjezdza w tym czasie do papiernika i nbede musialajechac calkowicie w ciemno
zbych
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 23 kwie 2010 21:20

Post autor: zbych »

Pewnie mi Rychu znowu przwali, że brak mi kultury i ogłady, ale niech tam. ulusia. Kim Ty tak naprawdę jesteś??? Robisz ferment na forum (masz oczywiście takie prawo), "płaczesz" jak to Ty Nieboże dojedziesz do tej Szczawnicy, a wczoraj pisałaś, że w Szczawnicy bywasz bardzo często bo to od Ciebie tylko 40km??? To jak to jest naprawdę???
ulusia
Kuracjusz
Kuracjusz

Zbychu nie robie zadnego fermentu na tym forum i nie płacze jak do szczawnicy dojade bo z tym nie mam problemu tylko caly czas mi chodzi o to tak jak juz pisalam ze chcialaby zeby znalazla sie na tym forum jakas osoba ktora tez tam w tym czasie jedzie bo zawsze to byloby inaczej juz tam na miejscu jakbym juz chociaz z forum kogos znala,chodzi mi o to zebym miala jakas normalana wspołlokatorke
Bez obrazy ale czytaj ze zrozumieniem
zbych
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 23 kwie 2010 21:20

Post autor: zbych »

Kotuś. Piszesz do mnie:
Bez obrazy ale czytaj ze zrozumieniem
Pewnie to zabrzmi niezbyt grzecznie, ale skoro wolno Tobie to dlaczego ja mam się bawić w Wersal.

Odpowiem w ten sposób:
no to pisz z sensem
Wprawdzie mam już siwą brodę, ale to wcale nie oznacza, że mam jakieś problemy z rozumieniem czego kolwiek. Rozumuję dokładnie tak jak ktoś pisze. Całkiem możliwe, że robisz to celowo. W jakim celu to pozostawię to bez komentaża. Rozumię gdy ktoś szuka pasażera na wyjazd (zawsze to wyjdzie taniej), ale to ma również sens jeżeli się jedzie powiedzmy przez pół Polski, a skoro Ty mieszkasz 40 km od Szczawnicy??? Zostawię to również bez komentaża. Zupełnie nie rozumię co Ci da taka znajomość z forum w kontekście zamieszkania w jednym pokoju??? I tak dopiero w trakcie okaże się na kogo trafiłaś i jaki charakterek ma współlokatorka i jak Wam się pobyt ułoży, ale to Twoja sprawa. Lubisz sobie pisać dla samego pisania, sprawia ci to przyjemność to sobie pisz. Różne dewiacje ludzi dopadają. Mimo wszystko życzę Ci udanego pobytu. O ile faktycznie jedziesz gdziekolwiek. Już się wyłączam bo to nie ma sensu.
ODPOWIEDZ