Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Witam
A kiedy jedziesz ? Ja dostałam skierowanie na turnus od 6 listopada. Musisz poszukać tu na forum opinii, Pare osób pisało że jest fajnie ale wszędzie są schody. Pokoje dwu osobowe , pawilon wyremontowany. Jest to fajna okolica na spacery. Pozdrawiam.
Ja jadę dopiero 24 lutego 2015
Czytałam wczesniejsze wpisy ale chciałabym coś aktualnego ...jakie sa zabiegi na schorzenia kregosłupa ?
mam nadzieję ,że do lutego będzie po remoncie
sylwiah77 pisze:Ja jadę dopiero 24 lutego 2015
Czytałam wczesniejsze wpisy ale chciałabym coś aktualnego ...jakie sa zabiegi na schorzenia kregosłupa ?
mam nadzieję ,że do lutego będzie po remoncie
Kochani napiszcie czy jest tam możliwość wyprania sobie rzeczy jakaś pralnia lub czy udostępniają żelazko ? i czy ręczniki dla kuracjuszy z ZUS są w pokojach jeśli tak to jak czesto są wymieniane ?