Białe tango..!!!

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
Awatar użytkownika
Małgosia69
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 14 cze 2011 22:49
Oddział NFZ: Łódzki

Re: Białe tango..!!!

Post autor: Małgosia69 »

Mnie przydarzyło się raz, fajny pobyt,fajne towarzystwo,ale towarzysz sanatoryjny może niekoniecznie ten,którego ja bym wybrała, to on wybrał mnie.
Mnie podobał się bardziej jego kolega z pokoju,więc łyk odwagi i poprosiłam Go do białego tanga. Już byłam w ogródeczku i witałam się z gąską,miło się tańczyło i rozmawiało,widać było ,że pan również zainteresowany,ale na koniec wiązanki pan mówi,że On to by chętnie niejeden taniec ze mna przetańczył,ale nie może tego zrobić swojemu koledze. :roll: I jak tu zrozumieć mężczyzn!! :shock: Byłam strasznie zawstydzona i nie bardzo wiedziałam ,jak mam się zachować wobec obydwóch panów. :oops:
Awatar użytkownika
teśka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 29 paź 2011 19:58
Oddział NFZ: Warmińsko-Mazurski
Staż sanatoryjny: 6

Post autor: teśka »

Białe tango...hm.... ;)
Zdarzyło mi się i to chyba nie raz :oops:
Zdecydowałam się nawet na poproszenie Pana, który wydawał sie niedostępny i zadufany w sobie.
To były jednak tylko zewnętrzne pozory bo okazał się całkiem fajnym facecikiem 8-)
Zaskoczeniem dla mnie było podejście do nas po tańcu jego turnusowego kolegi (sprawiającego takie samo wrażenie) i wypowiedziane słowa:
"Chłopie, wygrałeś milion w totolotka" :lol: :lol:
Było miło n :oops: :oops:
Yoko91
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 18 cze 2012 18:08

Post autor: Yoko91 »

Białe tango :) nigdy nie poprosiłam mężczyzny do tańca. :) widzę że tu więcej nieśmiałych.
Awatar użytkownika
Atina
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 19 sie 2011 09:29
Oddział NFZ: Pomorski
Podziękował: 158 razy
Podziękowano: 76 razy

Post autor: Atina »

"Białe tango"...ja również nigdy nie prosiłam o taniec,ale to dobry pomysł w sanatorium i nie tylko :D trzeba by się odważyć kiedyś.
forumowicz

Post autor: forumowicz »

Myślę że trzeba zachęcać i przekonywać prowadzących zabawy taneczne,żeby częściej,a szczególnie przy większej ilości pań na sali, proponowali białe tańce. Faceci nie mają nic przeciw temu. :D
forumowicz

A mnie się podoba gdy jest zaproponowany biały taniec. Taki dreszczyk emocji...,kobietka niespokojnie niby rozgląda się po sali ( chociaż z góry wie na kogo na chrapkę ),potem zbliża się niby niepewna i speszona troszeczkę...,a potem już szczęśliwa i dumna. Do tego jeszcze sprawiła ,że te CIACHO które wyrwała do tańca spowodowało,że innym paniom szczęka opadła..A jak...!!! ;)
Awatar użytkownika
Atina
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 19 sie 2011 09:29
Oddział NFZ: Pomorski
Podziękował: 158 razy
Podziękowano: 76 razy

Post autor: Atina »

Trzeba propagować...jeśli daje tyle radości jak widać przedmówcy :D
Awatar użytkownika
teśka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 29 paź 2011 19:58
Oddział NFZ: Warmińsko-Mazurski
Staż sanatoryjny: 6

Post autor: teśka »

Myślę, że wielu panów też ma często niedosyt, dlaczego to właśnie TEN został wyróżniony :lol: :lol:
forumowicz

Ach dziewczyny...,a jak cudnie w takim tańcu usłyszeć szeptem powiedziane na uszko słowa : - jaka pani...,a potem to ; - królowo , jestem Twój..- bij , gryź mnie , katuj...,tylko miłuj...ach...!!! ;)
Yoko91
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 18 cze 2012 18:08

Post autor: Yoko91 »

MIX, może nie przesadzajmy z tym biciem :lol: :lol: :lol: :lol:
ODPOWIEDZ