Krynica - "Lwigród"

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Awatar użytkownika
Princi
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 17 cze 2014 16:28
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 10
Podziękował: 8 razy

Re: Krynica - "Lwigród"

Post autor: Princi »

Basiat bardzo dobry pomysł :kwiat: bo szanowny Admin zamknie wątek i powie,że nie na temat ;) :)
Awatar użytkownika
sabe50
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 18 kwie 2014 05:07
Staż sanatoryjny: 0

Post autor: sabe50 »

Basia - nawet nie wiem jak to się robi - -jeden temat zrobiłem "Lwigród"- poza tym mam fajne fotki/ogólnie takie sobie/ - też nie wiem jak je udostępnić -- GOSIA - jeżdziłaś "pestką" z z Akademii Rolniczej/z akademików/ do centrum ? - jaki to był albo jest numer szybkoszyna ?
Awatar użytkownika
basiat
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 27 kwie 2014 17:00
Oddział NFZ: Podlaski
Staż sanatoryjny: 5

Post autor: basiat »

Sabe, w takim razie nie zakładaj nowego wątku, tylko w temacie"Na każdy temat" wejdź w " Pogaduchy" i tam możemy pisać do woli na każdy temat. Tam też sie dowiesz, gdzie i jak wstawiać zdjęcia z Krynicy. Dobrej Nocki zyczę :kwiat: :kwiat:
Awatar użytkownika
sabe50
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 18 kwie 2014 05:07
Staż sanatoryjny: 0

Post autor: sabe50 »

OK dzięki ,a może nie zamknie,w końcu nic aż takiego złego się nie dzieje - moim zdaniem, kiedyś, komuś takie informacje się przydadzą - ja tutaj jestem od paru miesięcy -niech się wypowie administrator czy jest sens dalej ciągnąć ten temat
Awatar użytkownika
administrator
Administrator
Na forum od: 28 lis 2008 22:27
Staż sanatoryjny: 1
Podziękował: 1 raz
Podziękowano: 3 razy